ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 30-08-08, 12:05   #1
Pro_XXL
Banned

זה לא שבקושי אמרתי לך שלום...אני התבאסתי קצת להגיד לך שלום אתה יודע למה?כי אחרי כל השבחים שנתתה לנאבא אני אומר לך יואב..בשיא הרצינות נישבע לך שכואב לי לקרוא תהודעה הזאת,ממש אני לא יודע אם בא לי לשבור את המחשב או לכבות אותו להתעלם או להגיב לך בצורא תוקפנית יותר מלא דברים עוברים לי בראש עכשיו...
אני אומר שוב התחרות הייתה מדהימה אני לא מבין מה אנשים פה כלכך בוכיםאתה חושב שאשר יעמיד היום משהו יותר טוב?בגלל שאתה תעמיד שם תדוכן של המגזינים?
בכל מקרה עזוב לא נכנס לפסים אישיים.
ובקשר למורדכי בוכניק בן 22 בן 30 בן 40 בן 90 מזה משנה הבחור ניראה מעולה והוא אחלה בן אדם שיודע לפרגן ובקשר לאור ביטון שיקטר וימשיך לבכות וימשיך להגיד שהוא היה לוקח בהליכה ולוקח בריצה ולוקח באופניים חח תחרות הבאה שאני יעמוד לידו(אם זה יקרה בכלל כי אם אני אגיע למשקל גוף שלו איי פעם אני ירה לעצמי בראש)אני אהיה בשייפ מעולה כדי לעשות לו בית ספר ולהשתיק את הפה השויצר שלו להרבה מאוד זמן אחרי ההודעה שלו אתמול הבן אדם הזה נמחק אצלי מהזכרון.

נערך לאחרונה על ידי Pro_XXL, 30-08-08 בשעה 12:11.
Pro_XXL מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-08-08, 12:20   #2
גדי 21
מר ישראל עד 75 ק"ג 2007 ו2008

הסמל האישי שלגדי 21

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl צפה בהודעה
זה לא שבקושי אמרתי לך שלום...אני התבאסתי קצת להגיד לך שלום אתה יודע למה?כי אחרי כל השבחים שנתתה לנאבא אני אומר לך יואב..בשיא הרצינות נישבע לך שכואב לי לקרוא תהודעה הזאת,ממש אני לא יודע אם בא לי לשבור את המחשב או לכבות אותו להתעלם או להגיב לך בצורא תוקפנית יותר מלא דברים עוברים לי בראש עכשיו...
אני אומר שוב התחרות הייתה מדהימה אני לא מבין מה אנשים פה כלכך בוכיםאתה חושב שאשר יעמיד היום משהו יותר טוב?בגלל שאתה תעמיד שם תדוכן של המגזינים?
בכל מקרה עזוב לא נכנס לפסים אישיים.
ובקשר למורדכי בוכניק בן 22 בן 30 בן 40 בן 90 מזה משנה הבחור ניראה מעולה והוא אחלה בן אדם שיודע לפרגן ובקשר לאור ביטון שיקטר וימשיך לבכות וימשיך להגיד שהוא היה לוקח בהליכה ולוקח בריצה ולוקח באופניים חח תחרות הבאה שאני יעמוד לידו(אם זה יקרה בכלל כי אם אני אגיע למשקל גוף שלו איי פעם אני ירה לעצמי בראש)אני אהיה בשייפ מעולה כדי לעשות לו בית ספר ולהשתיק את הפה השויצר שלו להרבה מאוד זמן אחרי ההודעה שלו אתמול הבן אדם הזה נמחק אצלי מהזכרון.
כמה צחקתי...
תשמע גלעד, גם אני מאוד נהנה בנאבבא ואין מה להשוות לifbb אבל בוא נהיה רגע מציאותיים, משהו השנה היה חסר לעומת שנה שעברה, ציפינו שההפקה והאירגון יהיו טובים יותר וזה אפילו לא השתווה לשנה שעברה, לא ייתכן שכולם טועים - כל כך הרבה אומרים את זה..
הרמה מבחינת המתחרים (פרט לשלושה או ארבעה בכל הקטגוריות) הייתה גבוהה מאוד, אנשים הגיעו מאוד מוכנים, צבועים יפה, הציגו את עצמם יפה יותר משנה שעברה והכי חשוב, הגיעו המון חבר'ה חדשים.
אל לנו לשפוט את המארגנים כי באמת שאנחנו לא יודעים מה היו השיקולים ואיזה מכשולים עמדו בדרכם, מה שכן, הייתי מציע שתאגדו יחדיו את כל הרעיונות שהועלו פה (וחלקם באמת היו רעיונות טובים) ותשלחו לנאבבא...
שגיא טען באחד הפורומים שטוב שהתחרות נערכת בצפון כי 70% מהאנשים באים מהצפון, אז שגיא, רק האנשים שבאו בשבילי (חברים, משפחה) והחבר'ה שאני מכיר מהווים כמעט 50% מכלל האנשים שהיו שם והם מהמרכז.
יש המון נקודות לשיפור, אבל בסה"כ אנחנו מאוד נהנים במסגרת הזו של נאבא, קל וחומר לעומת ifbb.
אז במקום לדבר הרבה, תנסו להציע ולעזור ותפנו ישירות למי שצריך, ברוך השם - יש אוזן קשבת.
אגב, גלעד, תפסיק להתרגש מאור, אני פשוט ריחמתי עליו עם התגובה שלו.. רק בן אדם חסר ביטחון ופחדן מגיב ככה ולא יודע לפרגן... גם עליי הוא פתח את הפה לא מעט (שנה שעברה). אז מה? אני לא רוצה לנבל את הפה, אבל אתה יודע מה אני שם עליו/אנשים כמוהו..
ישן 30-08-08, 12:30   #3
גדי 21
מר ישראל עד 75 ק"ג 2007 ו2008

הסמל האישי שלגדי 21

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Pro_XXL צפה בהודעה
אני אוהב אותך אחי אתה בן אדם זהב
וצודק אני באמת צריך להפסיק להיתרגש ממנו שימשיך לבכות ובעיקר על מר צפון בטבריה אולי הדמעות שלו ימלאו לנו קצת תכינרת
תודה אלוף...
ישן 30-08-08, 12:35   #4
Pro_XXL
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי גדי 21 צפה בהודעה
תודה אלוף...
מישל בטח קצת מרחף עכשיו אחי תמסור לו בהצלחה היום בערב ושאני אוהב אותו ומחזיק לו אצבעות והיום אנחנו נידאג שהוא יהיה חרש מהצעקות
Pro_XXL מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-08-08, 12:39   #5
טל יואב
יואב טל

הסמל האישי שלטל יואב

כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active

אני לא yes men אין לי אהבה עיוורת אני לא קיצוני ולא הכל אצלי שחור או לבן ,

יש כאן מישהו זוכר שעשיתי כתבה לאיגוד nabba שנה שעברה והכתבה התפרסמה אצלם באתר הכתבה הייתה חיובית וציבעונית מכיוון שכך היה באמת שנה שעברה הם היו מעולים והשנה הם היו יחסית על הפנים לעומת שנה שעברה . אני כותב רק את האמת אני לא חייל של אף אחד . אם לא היה טוב ובשנה שעברה היה באמת טוב אני אכן יציין זאת . צר לי לך שאתה לא היתחרת שנה שעברה .

אני חושב שהביקורת שלי היא בונה לא באתי לבכות ולהתלונן אלה להביע את השקפתי על הנושא . ברור ומובן לי שבתור מתחרה לך זה מציק ומפריע וזה לגיטימי .

דרך אגב לגביי תכולת האולם לא כזה גדול כמו שאתם חושבים אני ממש ישבתי וספרתי 24 שורות בכל שורה 18 מקומות ישיבה ועוד 30 איש שישבו על המדרגות אולם קטן אולי נראה גדול כי אכן היה מפוצץ אבל אלו הם מספרים מדוייקים שספרתי במהלך הערב .

חשוב לציין כי מקטגורייה לקטגורייה ככל שנמשך הערב רבים הלכו הבייתה ברגע שהחבר או הקרוב שלהם סיים את המקצה תחרות שלו .
הכתב הראשון של ישראל בודי .
טל יואב מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-08-08, 14:49   #6
bigbit
מפתח גוף מתחרה

כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
שלח הודעה דרך ICQ אל bigbit

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Pro_XXL צפה בהודעה
אחרי שהבהרתי לך תמצב במקום אחר..תעשה תשיקולים שלך טוב לפני שאתה כותב לי הודעה.
סלאמט ואם תיתחרט בכבוד אמרתי לך אין מה להפסיד
נחשוב עלייך
ישן 30-08-08, 15:00   #7
HardCor3
מפקח ראשי

הסמל האישי שלHardCor3

כללי:: ירדן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bigbit צפה בהודעה
נחשוב עלייך
חאלאס עם המריבות האלה אור אל תהיה ילד אני מכבד אותך ומעריך אותך בתור מפתח גוף ,כנ"ל לגבי גלעד,אל תגרמו לאנשים להתסכל עליכם בעין לא יפה.
HardCor3 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-08-08, 14:09   #8
Dr. Muscle
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלDr. Muscle

כללי:: אלון
עוסק ב:: כלמיני

יואב, באמת ראיתי שאתה לא נינוח כבדרך כלל, אבל היום ב ifbb כבר יזדמן לנו לדבר. אני התבטאתי כבר בצורה חמורה ממך, נאבא ארגון ליצני בדיוק כמו המתחרים, עשו רוח ובסוף קיבלנו את אותו הדבר כמו הארגון השני.
גלעד, תפסיק לצאת להגנה עיוורת על הארגון הזה. איזה אולם ברמה ואיזה בטיח??? התרגלת לרמה כל כך נמוכה ויחס גרוע, שאם היחס טיפ טיפה משתפר אתה כבר מרגיש שבסדר?
אולם כזה בלי מספר כרטיסים מדוייק, תאורה מתאימה, סאונד, רוטינות שנתקעות וכו - זה אותו הזבל כמו אולם ספורט, בחיאתתתת אל תיתן איזה דוגמא של סבתא שלך, שהיא גאה לראות אותך, גם אם היית מופיע בפודיום ברחוב!
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

עזרים מומלצים:

רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים.

-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.

נערך לאחרונה על ידי Dr. Muscle, 30-08-08 בשעה 15:17.
Dr. Muscle מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-08-08, 15:16   #9
Dr. Muscle
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלDr. Muscle

כללי:: אלון
עוסק ב:: כלמיני

12345
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

עזרים מומלצים:

רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים.

-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.
Dr. Muscle מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה