|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
![]() יאלה יום טוב ביייייייי גם אני הייתי מעיף אותו בלי קשר לדוכן שלו או לא לא יכול לסבול שאנשים שלא עומדים בחיטוב שבוע ועוד חיטוב עלוב ומסכן נותנים ביקורת חריפה על מתחרים כמו ב2006 שהוא קרא לליאור מרמלשטיין שרק וירד עליו על איך שהוא ניראה שהבן אדם בא כולו פסים ברגלים ווריד בכל מקום פסים והפרדות. ניתן לאנשים כאלו לנהל תספורט שלנו ונגיע רחוק יאלה אלון ד"ר מאסל אני מכבד אותך גבר אבל נימאס לי להתווכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גלעד באמת חבל
שאתה מוציא את האנרגיות שלך פה ... כולם צריכים לקבל כבוד . אתה יותר מידי עצבני ![]() תפנה את האנרגיות למקומות חשובים יותר !
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ושלא יביא תדוגמאות של אבא לילדים כי חוסאם לקח מר ישראל ואלוף האלופים ואביב עומר עלה לתחרות השנה וסטס עלה לתחרות ולקח אלוף האלופים השנה ושלושתם גם אבות לילדים קטנים. |
|
![]() |
![]() |