|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב תקשיבו, יש תמונות לפני ויש תמונות אחרי, ככה נראיתי לפני וככה אחרי ורשמתי כל מה שעשיתי בתקופה הזו
תפסיקו לזיין ת'שכל על מה לקחתי ומה לא, לא לקחתי כלום, אני לא מבין בזה בגרוש ולא מתכוון להבין בזה ולא מתכוון בחיים לקחת משהו תרופתי/הורמונלי/סטרואדי או לא יודע איזה עוד קבוצות יש לא יודע איך ניראה לכם שבנאדם שעוד לא היה במכון והוא רק מתאמן מתחיל יתחיל לקחת כל מיני חומרים על דעת עצמו (שאני אפילו לא יודע מאיפה אנשים משיגים חומרים כאלו) כמו שאתם אומרים ועוד יבוא עם תוצאות ולא יגמור בבית חולים כל הידע שלי זה רק ממה שקראתי מאמרים באתר וכמה סרטים של רוני וגיי קלטר, אז דיי חפרתם כבר עם הלא טבעי וכל ההשמצות שלכםאתם יכולים להריץ חיפוש על כל ההודעות שלי ותדעו בדיוק מה אני יודע ומה לא ואני ממש לא קרוב על לדעת באיזה חומרים משתמשים ומה התוצאות אם הייתי כזה מבין בחומרים ניראה לכם שהייתי שואל שאלות של מתחילים על אבקות חלבון, הנה תראו איזה שאלות יש לי וממש לא בא אלי איזה מישהו בסופר שכשראה אותי קונה סוכר ענבים אז הוא שאל אותי אם אני רוצה זריקה בתחת שתוציא לי שרירים מהעיניים לעומת זאת רפרפתי בהודעות של כל הסקפטיים ש פה וראית שכולכם חבורת דוקטורים שבמקום לזיין משקולות מזיינים תשכל אחד אחד ומסטלבטים על זה שהתאמנתי בבית בלי משקולות
C:\DSC_000087KG נערך לאחרונה על ידי senate, 06-09-08 בשעה 22:41. |
![]() |
![]() |