|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() באמת? Doms זה אינדיקציה לאימון טוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה שטות תגיד לי.!!?
דומס זאת אומרת שהעמסת על השריר זה לא אינדיקציה להיפרטרופיה אבל בהחלט מעיד על כך שהתשת את השריר ואם התשת את השריר זה לא מעיד על זה שרצחת אותו באימון?אז תגיד לי אתה זה טוב או לא?! ואל תבוא לי תשובה מפגרת של "כן גם אם תעשה מחצי מהמשקל בטוחח של סיבולת גם אז יהיה לך דומס" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עובדה שלאחר תקופה מסויימת שאתה דובק באימונים הדומס הופכים לדבר נדיר מאוד, אם בכלל - מערכת העצבים מתרגלת לעומס, או שאתה נפצע ![]() בכל אופן אין לקשר בין דומס לאימון נכון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
איזה שטות אמרת..איזה דבר נדיר.. איך מערכת העצבים מתרגלת לעומס אם אתה מעלה תעצימות כל כמה אימונים ומעלה במשקלים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זאת גם הסיבה לדומס אחרי הפסקה מאימונים, לדוגמא. הבחור מתלונן על דומס באופן קבוע, זה נראה לך לגיטימי? בשורה התחתונה דומס לא מעיד על אימון טוב\נכון, אלא על עומס במערכת העצבית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
וגם לי יש דומס באופן קבוע.. אני גם יגיד לך עוד משהו אני אישית יתבאס ולא ירגיש טוב עם עצמי אם אני לא ירגיש דומס לאחר אימון..ירגיש שלא עבדתי מספיק קשה למרות שדומס באמת לא אומרת כלום פרט לעומס. דומס גם לא קשורה לעלייה במשקלי עבודה ..זה איך אתה עובד על השריר.. לדוגמא אם תעבוד במשקל של 80 קילו ורוב הזמן היד האחורית תתערב ובקושי היה גירוי לחזה תרגיש דומס בקטנה אם בכלל..ולעומת זאת אם הטכניקה שלך טובה ותמשוך את כל המשקל לחזה הדומס יהיו חזקים יותר.. |
|
![]() |
![]() |