|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() מדריך חדר כושר שווה ערך למדריך כושר צבאי. הצבא לא יממן מישהו שיהיה אחראי על חדר כושר, אלא מישהו שעושה גם את זה וגם מדריך כושר קרבי.
בנאדם שמורידים לו ל72 ו64 בגלל משקפיים סימן שהמצב שלו עגום והוא לא יהיה גם בקרבי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() 82: בעיה קלה (לדוגמה עיוורון צבעים) – כשיר לשירות קרבי בכל יחידות השדה בתלות בסוג הסעיף.
72: בעיה בינונית (לדוגמה: בעיות ברכיים או גב, אסטמה, אלרגיות או דיופטר גבוה במיוחד במשקפיים) - בלתי כשיר לשירות בחי"ר אך כשיר לשירות קרבי ביחידות כמו חיל השריון וחיל התותחנים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כול יש לי מישקפיים מספר 1.5 ו1.75
ויש לי גם צילנדר בשתי העיניים ביגלל זה הרופא אמר שהוא הוריד לי הרבה ומה שדיברתי עליו זה מדריך בחדר כושר בצבא לא מדריך כושר קרבי ולא שום דבר דומה לזה פשוט מדריך חדר כושר כמו שיש לך מדריך במכון? אותו דבר רק מדריך במכון שבבסיס של הצבא וגיימר למה אתה ישר תוקף? איך אתה יודע אם יש לי או אין לי את הידע? מאיפה אתה יודע ביכלל כמה ידע יש לי?אתה מכיר אותי? חוץ מזה בישביל מה עוברים קורס מדריכים בווינגט? בישביל לירכוש את אותו הידע... תודה למי שעזר וניסה לעזור
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=יונתן מהמעלית]קודם כול יש לי מישקפיים מספר 1.5 ו1.75
ויש לי גם צילנדר בשתי העיניים ביגלל זה הרופא אמר שהוא הוריד לי הרבה חרטה!!!! בן דוד שלי לפני חודש התגיס יש לו פרופיל 82/7 לא יודע איך זה הולך הורידו לו על משקל ומשקפיים והמשקפיים שלו הרבה יותר גרוע ממך הוא בלי משקפיים רואה כפול אתה עושה צחוק? ואתה 1.5 קיבלת 72 לי יש 2.5 משקפיים ואני בטוח יקבל יותר מ72 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אבל לי יש צילנדר
צילנדר 3 וחצי כול עיין זה ממש גבוהה כול כך גבוה שאני אפילו לא יכול עדשות מגה...