|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שאתה אוכל
2 כפיות טחינה-10ג' - 4 ג' שומן 2 כפית שמן זית - 10 ג' שומן 3 כפיות טחינה- 15ג טחינה - 7-6 ד' שומן + 6ג' אומגה שלוש תקן אותי אם אני טועה אבל יש לך פה בערך 27 ג' שומן-כ10 אחוז מסך הקלורי עד כמה שאני זוכר התפריטים שגיל הביא לי ומראייה של תפריטים שגיל הביא לאחרים גם הוא בדרך כלל לא עובר את 10 אחוז שומן מסך הכל אבל מקפיד שיהיה שומן איכותי כלשהו בכל ארוחה וגם האומגה שלוש הזה לא כזה קריטי אפשר להסתדר בלעדיו, עדיף לחסוף את הכסף הזה על חלבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
על תנאי - פרסום חברות מתחרות
|
![]() א) לא רק מזון שנחשב "מקור לשומן" מכיל שומן בתפריט.
בכל מזון שאנו אוכלים יש יחס מסויים של שומן ומשם באה ההשלמה... ב) אם אתה מעוניין באומגה 3 איכותי וזול יחסית, פנה אליי בפרטי (ולא, אין לי אינטרסים שיווקיים\אחוזים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
בנוגע לאומגה 3 ,דווקא זה תוסף הכרחי מכיוון שאין בהרבה מאכלים חומצות שומן מסוג אומגה 3. |
|
![]() |
![]() |