|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אני אתעלם ממה שנכתב פה
![]() אני עושה פריצ'ר רחב כפיפה בישיבה בשיפוע ושני סטים פטישים או כפיפה הפוכה במוט[אימון כזה ואימון כזה]
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לדעתי ה8 סטים שאתה עושה לידיים לא מספיק תוסיף גם כפיפות במוט אולימפי כדי לתת דגש לחרטאספס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() 3 בעמידה , 3 על הספסל הזה (זה הפריצר ניראה לי) זה עם מוט
2 עם דאמבל 2 פטישים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אבל בנינו....היקף יד פעם אחרונה שבדקתי היה 39.5.....אז אני לא חושב שהזילזול שלך במקום.... עובדה שהתכנית הזאת עובדת כי אם להסתכל על תוצאות[בסופו של דבר מבחן התוצאה הוא שקובע]אז אני כמה צעדים מעלייך.... אז תזלזל בתכנית שלי....תהנה עם זה בסופו של דבר התוצאות מדברות בעד עצמן...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני לא מודד היקפים, זה מעניין לי ת'ביצה. לפני חודשיים ההיקף יד שלי היה 38 וזאת גם הפעם האחרונה שאני אמדוד לעוד הרבה זמן ועכשיו ברצינות, מה אתה חושב היה מצב הידיים שלך אם היית עושה 6 סטים בשבוע ליד קדמית, היא לא הייתה מגיעה למצב שהיא היום? סיקס אחינו, אני עושה 2 סטים בשבוע ליד קדמית בכפיפות במוט אולימפי, וגם אותם אני חושב להעיף כי זה מפריע להתאוששות לאימוני גב ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() ציטוט:
אם אתה והוא הייתם אחים משובטים או משהו כזה עם אותה גנטיקה , ורק התכנית אימונים הייתה שונה הייתי אומר מילא ... אבל אמרת קצת שטויות פה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא..
פשוט אני עושה חזה עם יד קדמית ואחרי יומיים גב אני תמיד אוהב לתת טיפה יותר סטים על כל חלק בלי הגזמה וזה עובד עליי ממש טוב the sun abx4? הייתי מוסיף ליום של הגב איזה 5 סטים ליד קדמית.. אתה בטח עוזה בסביבות ה10 סטים לגב לא חושב זה מספיק כדי להתפתח אבל אם עובד עלייך מי אני שישפוט.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אין לי יום של גב, יש פלג גוף עליון\פלג גוף תחתון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר שני אתה יכול להיות מתאמן יותר זמן , גנטיקה טובה יותר או עוד הרבה דברים מה שקובע זה רמת השיפור.. ואתה לא צודק..איך תסביר שפוורליפטרים מסוימים לא עובדים כמעט על ידיים אבל אני לא חושב שאתה או אני יכולים להגיד שהם לא יודעים כלום והם קטנים |
|
![]() |
![]() |