|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שבעיקרון המיתוס ששיער צומח יותר ויותר אחרי כל גילוח הוא מוטעה, מכיוון שרמת השיעור היא עניין גנטי.
בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך לגלח סתם כי זה ישר צומח בחזרה ומגרד והזיפים נראים הרבה יותר גרוע מכל דבר אחר. שעווה גם לא מומלצת בגלל שזה כואב רצח וישאיר לך שם סימנים אדומים ופצעים. שאני התחלתי להתאמן בצבא דיי התבאסתי כי שיער באיזורים מסוימים באמת לא תמיד יפה- הפתרון שלי- אתה יכול לעשות לייזר (חברה לשעבר שלי עשתה פעם ואמרה שזה מאוד כואב אז קחו לתשומת ליבכם) או לקנות באינטרנט תכשיר להסרת שיער לצמיתות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אז בכל מקרה אלה שמתחרים איך הם מורידים שערות בלי פצעים וכו'?
![]() ![]() באמת איך? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סימנים אדומים לכמה זמן לשעתיים שלוש ליום ? או ליותר?? זה כבר מציק כול זה אני רוצה ליבנות גופה זה מבאס כי כול מה שאתה בונה אם השערות זה טיפה הורס מי שיש לו מבין אותי !!! כמה כואב כבר יכול להיות שעווה כול יום הבנות עושות ? חחח דרך אגב בלי לבאס או לרדת או משהוא :):):):) חברה שלך עשתה הסרת שער בליזר השעירה? איפה היו לה שערות בגב? חח בצחוק אל תיקח ללב ותודה אחיי
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגיד מה נסגר איתך אחי? גם שריר בתחת וגם שעירות יתר?? אגב,איץ אתה מפתח ת'תחת...זה עוזר לך בבית הכסא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכן גם שעיר חחחחחחחחחחחחחחחח
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בדוק היה לך תמצב הזה שאני נימצא בוא עכשו מיצד אחד אני רוצה ואני יודע שאני רוצה מצד שני אני מפחד שאני יהרוס לעצמי ואחרי זה אם אני יפסיק כמה זמן לעשות יתחיל ליגדול לי מגעיל ובהרבה יותר כמויות וזה מבין לא יודע אני בהיטלבתות
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה חוזר לאותו המצב שיש לך עכשיו אחרי פרק זמן מסויים. אותה כמות אותו צבע. אל תפחד. אני עושה כל חודש וחצי בערך.. שלא יהיה "ארוך" מידי כי אז זה יותר כואב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לשעווה: סימנים אדומים והפצעים יעברו לך במקרה הטוב אחריי שבוע עם טיפול טוב של גל אלוורה ושאר משחות, השעווה עצמה מסירה את כל השיער ומשאירה את האיזור חלק לאיזה 3 שבועות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגידו אהה אני וזכר שמעתי על איזה מישחה מישהוא ניסע עוזר ודרך אג אחרי השלוש שבועות האלה זה מתחיל ליגדול קוצאים מגעיל?
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל ניראה בעיקרון אני מיתכוון קודם לדבר אם אמא אני יודע לאן היא הולכת פדיחות אבל בעזרת השם שבוע הבא ככה ניראה מה אני עושה אם העיניין ההזה
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |