|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עוד לא ראיתי בנאדם 1.80 ששוקל 65 שיש לו כרס...זה עדיין שחיף תתחיל לאכול |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל במצב שלך תתפלל עם תגיע לזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() נכון זו המטרה שלי, רזה אבל לא מוגזם, ואל תגיד לי שאין דבר כזה רזה עם כרס, בקושי יש לי שרירים, ואם אעלה בשומן אומנם עדיין יהיה רזה אבל זה יראה מגעיל.. :\
אנשים.. קצת עצות? איך לעשות עלייה נקיהי כמה שיותר? איך להחזיר את הגוף ל BMR נורמלי ולאכילה נורמלית? והאם עד שאגיע ל 65 קילו, כשאשקול 65 אוכל לאכול כמות אוכל נורמלית ולהישאר במשקל מבלי להשמין? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
כרגע אני שוקל 67 , ורחוק מלהיראות רזה סבבה ![]() אין כזה דבר להיות רזה אבל לא מוגזם ... אם אתה מתאמן כבר תתאמן בשביל להיות מוגזם ... כי תוצאות אתה תראה רק אחרי 4-5 חודשים לפחות לפעמים יותר... אני ראיתי תוצאות יפהפיות אחרי 6 ארוחות ביום והאימונים 3-4 פעמים בשבוע במשך 3 וחצי חודשים הראשונים...
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בסדר אחי לא תת משקל אבל רזה מאד לגובה הזה.. אתה עכשיו שוקל 67 ואתה מתכוון לעלות מסה נכון ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אני כרגע במסה... עדיין , אין אחד שראה אותי ואמר תשמע אתה רזה.. שאני אומר לאנשים שאני חושב שאני רזה צוחקים עליי.. ![]()
![]() |