|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: shahar
עוסק ב:: חייל משוחרר
|
![]() חחחחח זה צ'יט קטן אתה אומר יפה אני אוכל חצי מזה ומתבאס (-: אבל בקטנה !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תתפנק אבל לא כל יום!
גם אם המשקל שלך נוצה פעמיים בשבוע זה בסדר, שאר הימים תשמור על תפריט כמו שצריך
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ברור אבל עדיין בוא נגיד אני צריך להגיע לפחות ל70 קילו כדי להתחיל להתחשבן עם עצמי עד אז יש לי 8 קילו לעלות על תשכח את הגובה שלי ברור שאני לא דופק סתם חרא של אוכל ואני אוכל מסודר ומתאמן אבל רק ב70+ אני צריך להתחיל להתחשבן עם עצמי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אנשים מתלהבים אחושרמוטה כשהם רושמים פה צ'יטים...
לאפה עם שווארמה, חומוס וצ'יפס. אני לא מאמין שזה צלחת חומוס שלמה עם צלחת צ'יפס שלמה ובכלל איך אכלת את החומוס? ניגבת עם פיתות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שלא אלא חומוס בתוך הלאפה עם השווארמה
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() פנק אותנו (-:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קבל :
לפני חודשיים משהו כזה עשיתי צ'יט בבופה מצויין באירוע שעבדתי בו בתור עוזר dj, אחד הגדולים שקיימים: * 10 טורטיות בשר בקר / עוף עם מלא רוטב ועוד חצי צלחת רק הבשר בקר * 5 סושי * 5 שניצלים מטוגנים גדולים * 1 אגרול עם רוטב מתוק * 3 סיגרים / פסטלים * 2 בורקסים * 4 חתיכות פסטרמה * 4 שיפודי חזה עוף * 4 קבבים עם טחינה * 3 כפות פסטה מוקפצת עם חתיכות חזה עוף * 3 כפות פסטה עם רוטב עגבניות ובשר טחון * 4 כפות אורז עם צימוקים ושקדים * סטייק בקר * סטייק קטן סינטה * 3 כפות קינואה * שתייה: כוס וודקה רדבול, פרי שייק מנגו וזהו נראה לי... אכלתי בהתחלה מתוך רעב, ולאחר מכן סתם מתוך דחף לטעום מכול הבופה.. שילשלתי את החיים שלי שעה אחרי האוכל וגם בבוקר למחרת. עכשיו כשאני חושב על זה, זה היה ממש מיותר: לא לעסתי את האוכל כמו שצריך ולא נהנתי מימנו.. סתם כאבי בטן מטורפים היו לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() איך זכרת בראש את כל הרשימה הזו חחחחח* 3 כפות קינואה אבל התפרעת משהו ![]()
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יווווווווווווו בטח נכנסת לצום של חודש אחרי ורק רצת כמו בהמה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() ת'אמת לא. ספינינג יום למחרת. יומיים אחרי הוספתי 10 דק' עוד אירובי לכל אימון וזהו.. המצב התאזן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() חח ת'אמת אני בטוח ששכחתי משהו.. אבל היה אחד הדברים.
נראה לי צ'יט הבא שלי אני אדבר עם הdj אני אעשה שוב בופה, רק לא בכמויות האלו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ברור מארוחה אחת ויום אחד לא קורה כלום גם מסופ"ש שלם הייתי בטורכיה במלון הכול כלול לפני חודשיים אכלתי 3 ימים כמו בהמת מסע לא הפסקתי לדחוש ולא עליתי קילו וכול הסופ"ש הזה לא התאמנתי דקה אלה רק בטן גב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח כוסעמק איזה גנטיקות יש פה לאנשים הרבה פה טוחנים ולא משמינים.. ואנשים כמוני וכמו עומרי נדפקים עם חרא גנטיקה בקטע הזה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() ציטוט:
זה לא קשור לאיזה צ'יט תביא אחי. אתה יכול להביא את הצ'יט הכי מוטרף בעולם אבל חצי שנה אחרכך תשמור על תזונה נקייה. אותו דבר ההפך, אתה יכול לא להביא בכלל צ'יטים אבל התפריט שלך מורכב מעודף אוכל. זה שעמרי הביא צ'יט מטורף זה לא אומר שהוא ישמין מזה. תראה את הפוסטים שלו הבן אדם חי על קוטג' 0.5 ושומר על כל קלוריה שנכנסת לו לגוף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() לצערנו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() דווקא אני כבר לא משתמש בחצי אחוז חוץ מלפני השינה :o (עברתי ל-3).
מי שמשקיע לא שוקע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() גאנטיקה לא הייתי אומר אחי כי יש לי חרא של גאנטיקה וגם נטייה להשמנה אבל לא יודע איך לא עליתי כנראה בגלל שאחרי זה קיצצתי ממש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר מדברים על אוכל, אני כרגע מכין לארוחת ערב שניי ביצים ופתאום חשבתי, מה עושים עם החלמון? אין לי לב לזרוק את זה, אני רוצה לעשות עם זה משהוא, או שלאכול את זה?
אתם מכירים את הניפוץ מיטוסים שיש לפעמים? אז היה על הביצה ואומרים שאין בעייה לאכול יותר משניי ביצים ביום, הכוונה לאנשים הרגילים שאוכלים על החלמון חח (היה בחדשות, למשל גם, שלקרוא לאור נר אנשים חשבו שזה מזיק לעיניים, אז זהו.. שזה לא..) בקיצור, מה לעשות? (נראה לי אני יאכל את זה וזהו.. אני ממילא משלב ריצות פעם פעמיים בשבוע בערך) לגביי הריצות, תגידו אני היחיד שמררגיש שזה מפריע טיפה לאימון? יש בזה משהוא? כי מרגישים עייפים אחריי זה ובגלל זה אני לא עושה אימון ביום שרצתי, ואם אני לא מתאפק אז אני עושהבערב יש כאן עוד כאלה שעושים ריצה? (ומה ההמלצות שלכם לגביי זה?כדאי להוריד או להשאיר? זה כיף אני אוהב את זה השאלה אם זה לא פוגע..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() ריצה זה אחלה של דבר אם אתה יודע איך לשלב אותם באימונים שלך. משפר כושר סיבולת לב וריאה.
|
![]() |
![]() |