ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 18-10-08, 19:02   #1
Bono
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OmriF צפה בהודעה
זה צ'יט בינוני? אתה יכול לתת דוגמה לצ'יט גדול?
אותו דבר רק כפול שניים , 2 לאפות 6 גלידות וכו.. רק שזה לא נכנס בבטן
בארוחה טובה באירוע באולם אתה יכול לדפוק יותר קלוריות... כמובן אם הבופה טוב...
Bono מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-10-08, 19:20   #2
OmriF
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלOmriF

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shimonaz1 צפה בהודעה
אותו דבר רק כפול שניים , 2 לאפות 6 גלידות וכו.. רק שזה לא נכנס בבטן
בארוחה טובה באירוע באולם אתה יכול לדפוק יותר קלוריות... כמובן אם הבופה טוב...
חחח ספר לי על זה. רשמתי פה באחד הנושאים צ'יט ענק שעשיתי בבופה מעולה של אולם.
אם תירצו ארשום שוב =]
OmriF מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-10-08, 19:35   #3
Bono
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OmriF צפה בהודעה
חחח ספר לי על זה. רשמתי פה באחד הנושאים צ'יט ענק שעשיתי בבופה מעולה של אולם.
אם תירצו ארשום שוב =]
בופה האולמות זה אחד הדברים הטובים שהמציאו במאה שנים האחרונות
אפשר לדפוק אוכל בכמויות ...

Masquerade אהבתי ת'הגדרה שלך חחח "צ'יט מאופק"
Bono מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-10-08, 23:10   #4
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

אני עושה צ'יט פעם בחודש לא יודע אני לא מחפש את זה...וגם שאני עושה זה רק במקרה ולא תמיד יוצא.
Pro_XXL_Universe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-10-08, 23:16   #5
Pro_XXL_Universe
Banned

כל מי שיוצא למסעדה ואוכל בשרים כמו בשר אדום או פרגיות ומזמין אם זה משהו כמו אורז למשל לא הייתי קורה לזה צ'יט האמת,אין הבדל גדול בין פרגיות על האש לבין חזה עוף על האש ואורז מכינים במסעדה במים בידיוק כמו שאתם מכינים בבית אלה אם כן אתם מזמינים אורז אם תבלינים וכו' וגם זה לא מה שישמין או יפגע אבל לא צריך לרוץ כל היום לחפש את זה מחשיב את זה כארוחה לכל דבר.

אצלי צ'יט זה למעשה חריגה לגמרי דבר משמין שלא יתרום לי:פיצה,ארוחה במקדונלס(שזה סתם המבורגר זול ולא בשר אדום דל שומן אלה סתם ג'ורע מלא ברטבים משמינים)וצ'יפס,גלידה,בורקסים ומאפים למיניהם,שווארמה פרגית?במדיה וזה בלאפה אם צ'יפס וחומוס וכל החרטות.
וסוג כזה של אוכל לא באמת עושה לי את זה..פעם אחרונה שאכלתי פיצה הייתה אחרי התחרות ומאז לא נגעתי בכלל במוצרים שיש בהם חלב בכלל.

אגב פעם ראיתי סרטון של קאטלר שהוא מדבר על סטייק שעשוי מפרה של באפלו(סוג של בהמה שחיה בטבע סוג של פרה)והבנתי שביחס לסטייק רגיל האחוז שומן שלו ממש ממש נמוך והוא עשיר בחלבון.
ישן 18-10-08, 23:37   #6
OmriF
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלOmriF

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
כל מי שיוצא למסעדה ואוכל בשרים כמו בשר אדום או פרגיות ומזמין אם זה משהו כמו אורז למשל לא הייתי קורה לזה צ'יט האמת,אין הבדל גדול בין פרגיות על האש לבין חזה עוף על האש ואורז מכינים במסעדה במים בידיוק כמו שאתם מכינים בבית אלה אם כן אתם מזמינים אורז אם תבלינים וכו' וגם זה לא מה שישמין או יפגע אבל לא צריך לרוץ כל היום לחפש את זה מחשיב את זה כארוחה לכל דבר.

אצלי צ'יט זה למעשה חריגה לגמרי דבר משמין שלא יתרום לי:פיצה,ארוחה במקדונלס(שזה סתם המבורגר זול ולא בשר אדום דל שומן אלה סתם ג'ורע מלא ברטבים משמינים)וצ'יפס,גלידה,בורקסים ומאפים למיניהם,שווארמה פרגית?במדיה וזה בלאפה אם צ'יפס וחומוס וכל החרטות.
וסוג כזה של אוכל לא באמת עושה לי את זה..פעם אחרונה שאכלתי פיצה הייתה אחרי התחרות ומאז לא נגעתי בכלל במוצרים שיש בהם חלב בכלל.

אגב פעם ראיתי סרטון של קאטלר שהוא מדבר על סטייק שעשוי מפרה של באפלו(סוג של בהמה שחיה בטבע סוג של פרה)והבנתי שביחס לסטייק רגיל האחוז שומן שלו ממש ממש נמוך והוא עשיר בחלבון.
אז אתה לא אוכל קוטג'?

דווקא אתה חשבתי שצ'יט שלך זה בערך תפריט של מסעדה.. איכזבת.
OmriF מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-10-08, 01:57   #7
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי omrif צפה בהודעה
אז אתה לא אוכל קוטג'?

דווקא אתה חשבתי שצ'יט שלך זה בערך תפריט של מסעדה.. איכזבת.
לא אחי לא יודע ירד לי מכל המוצרי חלב האלו וגם זה לא חסכוני בישבילי...בקוטג' יש 12 גרם חלבון בחצי אחוז שומן(גביע אחד)עכשיו אני ביום אוכל 400 גרם חלבון תחלק את זה לארוחות?בחיאט מה כל יום אני אטחן לך איזה 2 קוטג'ים 3 קוטג'ים בארוחה?זה לא חסכוני בשיט בהשוואה לחזה הודו ולעוף.
וצ'יט אצלי אם נגיד אני באמת נופל על משהו אני גם יש לי פאק פסיכולוגי שמונע ממני להיתפרע יותר מדי אחרי זה יש לי יסוריי מצפון אני הייתי ילד שמן וגם אתה הייתה ואתה בטח יודע על אילו יסוריי מצפון אני מדבר אחי.
ישן 19-10-08, 02:33   #8
Goldberg
חבר פעיל

ציטוט:
לא אחי לא יודע ירד לי מכל המוצרי חלב האלו וגם זה לא חסכוני בישבילי...בקוטג' יש 12 גרם חלבון בחצי אחוז שומן(גביע אחד)עכשיו אני ביום אוכל 400 גרם חלבון תחלק את זה לארוחות?בחיאט מה כל יום אני אטחן לך איזה 2 קוטג'ים 3 קוטג'ים בארוחה?זה לא חסכוני בשיט בהשוואה לחזה הודו ולעוף.
וצ'יט אצלי אם נגיד אני באמת נופל על משהו אני גם יש לי פאק פסיכולוגי שמונע ממני להיתפרע יותר מדי אחרי זה יש לי יסוריי מצפון אני הייתי ילד שמן וגם אתה הייתה ואתה בטח יודע על אילו יסוריי מצפון אני מדבר אחי.
מה פתאום בגביע קוטג' יש איזה 25 גרם חלבון אולי אפילו קצת יותר
Goldberg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-10-08, 08:47   #9
eyalamzleg
חבר פעיל

ציטוט:
מה עם בשר אדום ? עם אני הייתי צריך לאכול 400 גרם חלבון בהחלט הייתי מכניס בשר אדום יש בזה כמות עצומה של חלבון גם כבד הוא כמעט בלי שומן והרבה חלבון
eyalamzleg מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה