|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הבן אדם 3 פעמים מר עולם, כל כך קשה לך להאמין כי הוא ישראלי? אם מחר רוני קולמן ירשום בביוגרפיה שלו שהיה לו הקיף 45 בגיל 11 לא היית מיתווכח אם זה יותר מדי נכון? הבן אדם מר עולם, אתה אם תיקרע את התחת ותתאמן כמו חמור תיקח בקושי מר מרכז (כמו רובנו פה), אז פשוט תישתוק.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() ציטוט:
למה? מאיפה עשית את ההכללה? מבין שהיית עצבני כשכתבת את ההודעה, אבל יש פה להרבה חבר'ה שאיפות, ואם הם "יקרעו את התחת ויתאמנו כמו חמורים", אז אני מאחל להם בהצלחה לקחת לפחות מר מרכז. ולבחורצ'יק מעל, אלי האנה כן לקח 3 פעמים מר עולם.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני אחד מאותם חברה... וסתם זרקתי דוגמא, כי הוא זילזל בתואר "מר עולם", הנקודה שלי הייתה שיש אנשים שקורעים את התחת בשביל לקחת תחרויות אזוריות, והוא מזלזל ב3 פעמים אלוף עולם.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי שמע על בנאדם בגיל 16 חטוב עם יד 50 ? מזה הבולשיט הזה ? אני מאוד מעריך את אלי אבל בחייאת אחרי שנתיים של אימונים הגיע להיקף 50 ? זין ! גם עם חומרים אי אפשר להגיע לזה ואתה ידוע את זה. חוץ מזה שמי אתה בכלל שתדבר עלי ? אתה מכיר אותי בכלל ? ומאיפה לך מה השאיפות שלי בתחום שאתה ישר זורק מילים ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
משתמש פעיל
|
![]() אם כמה שאני מעריך את קולמן ,גם אם היה רשום בביוגרפיה שלו שהיה לו היקף 40 בגיל 12 לא הייתי מאמין כי זה פשוט לא אפשרי
|
![]() |
![]() |