|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תראה איך ת'מדבר ואני בטוח שעוד הרבה אנשים חושבים כאן כמוני פשוט לא אומרים, תראה איך אתה מדבר הבחור קילל אותך? מה אתה יוצא עליו ככה אין לך כבוד לכלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תאמת השפה הזאת הכי קליטה ולא צריך לנסח אותה שעה פשוט אומר מה שיש להגיד וזהו,די מעצבן כשאיזה בנזונה פישזנון כותב מאחורי המחשב בשפה גבוהה וחושב שהוא איזה גאון!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
קבל אחי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() שיחשבו ושיגידו מה שהם רוצים,זה פורום את רוב האנשים כאן לא תיראה בחיים שלך. הבחור לא קילל אותי..אני סתם מגיב לו לא יפה כי הבהרתי לו בויכוח הטפשי בעבר לא לצטט אותי או לפנות אלי והוא עשה את זה למרות שבקשתי וזה גרם לי חשק להגיב לו שוב בצורא מגעילה. אז אנא מימך ידידי תפסיק לבכות אני בטוח שהחבר שלך לא בידיוק קיבל התקפת לב מההודעות שלי והוא בסדר גמור אין סיבה לדאגה ![]() יש לי כבוד להרבה אנשים אתה כמו שאמרתי לחברך הטוב לא הוא ולא אתה מכירים אותי אישית מי שמכיר יודע שיש לי כבוד והרבה אבל גם יודע שאני לא איזה ילד שמכבד רק מי שמכבד אותי. ואם כלכך מפריע לך התגובות שלי יש כאן כמה מנהלים תחפור להם חזק כמו שחפרתה לי אז...ואני בטוח שאחד מהם יעיף אותי אני לא לקוח של גיל למעלה משנה ואני לא קשור בשום דרך לישראלבודי פרט לזה שאני כותב כאן בפורום ככה שזה לא כמו פעם שאי היה אפשר להעיף אותי כי גיל היה מונע את זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עכשיו שתוק די לזין ת'שכל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() תקשיב טוב יא חתיכת נאצי קטן אתה ידעתה אז לשלוח לי מליון הודעות ומספיק לשחק אותה צדיק אמרתי לך
![]() ![]() כמה הודעות שלחתה לי לקראת התחרות שהייתי עצבני נישבע לך רציתי לבוא עד באר שבע ולשרוף אותך כל שניה "מה אם ההתקדמות" "איך החיטוב" "תמונות חדשות אני כל פעם צופה בך ומחכה לעדכונים" כמה פעמים באיי סי קיו ואני מדבר איתך לא על התקופה האחרונה זה שאתה שכחתה כי יש לך זכרון של נמלה זה לא אשמתי שהייתה מציף אותי בשאלות על כמה אני אוכל ואיך אני מתאמן ושאלתה אותי מליון ואחד שאלות על הקריאטין שאתה רוצה לקחת אז תפסיק לצאת צדיק ![]() אני והחבר שלך סיימנו את הדיון יותר לי ניתווכח אז אתה יכול לישון בשקט הלילה ![]() נ.ב שתוק תגיד למי שהביא אותך לא לי חביבי,או אפילו לעצמך כי אתה החפרן פה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() באמת שכבר לא שווה להגיב פה תרשום מה שאתה רוצה איך שאתה רוצה אתה לא מענין ומצידי?תמות מחר ממש לא יזיז לי ואני אפילו לא אבדוק מה הולך כאן בפוסט
![]() ואני גם לא אטרח לעלות את התמונות של פרינטסקרין שהיו עושים לך קצת פאדיחה ומוציאים אותך אידיוט כי לסיכום?זה לא יתן לי כלום זה סה"כ פורום יש פה אחלה חבר'ה וגם יש כאן ג'ורע כמוך ![]() |
![]() |
![]() |