|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה פשוט חתיכת מטומטם ואין לי אפילו כח להסביר, ואני מעדיף פשוט להתבטאות כמוך, ולהגיד לך שאתה אידיוט שמדבר בלי שאין לו מושג, יא חתיכת בור מטומטם
#2 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אתה פשוט מדבר כמו חתיכת קוף אני בטוח שבכלל אין לך מושג מה הערכים של כל מתמודד בכלל ומה הוא מתכנן בגלל שאובמה שחור ויש שמועה שהוא מוסלמי אתה פתחת פה כמו איזה ילד בן 12 אתה תלמד לכבד אנשים בעלי דעות שונות משלך, ולא להגיד אמן ימות, כי אז התשובות אליך יהיו בהתאם
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ואו איזה פוסט שיאווווווווו מענין
![]() ![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז מה אתם אומרים אובמה או מקיין????מה ניסגר?סיפור מהחיים זה... ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) כה באמת מעניין, היום זה הבחירות לא? חשבתי יהיה יום שידורים מיוחד בערוץ 2 משו ככה לעקוב, סתם מבאסים אלה...
#6 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
טוב אולי התגובה של לאחל מוות לא הייתה לעיניין אבל שמעתי בנאום שלו הרבה דברים גרועים נגד ישראל שהוא מתכנן לעשות שהוא יהיה נשיא ולפי מה שהבנתי מקיין לא אוהב ערבים |
|
![]() |