|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
קיבלתי את התוספים מישראלבודי ואני לא יודע מה כל אחד, תעזרו לי בבקשה :
גודל התמונה הוקטן בכדי שיתאים לגודל המסך שלך. על מנת לראות את התמונה בגודלה המלא, לחץ על התמונה. גודל התמונה הוקטן בכדי שיתאים לגודל המסך שלך. על מנת לראות את התמונה בגודלה המלא, לחץ על התמונה. ![]() גודל התמונה הוקטן בכדי שיתאים לגודל המסך שלך. על מנת לראות את התמונה בגודלה המלא, לחץ על התמונה. ![]() גודל התמונה הוקטן בכדי שיתאים לגודל המסך שלך. על מנת לראות את התמונה בגודלה המלא, לחץ על התמונה. ![]() גודל התמונה הוקטן בכדי שיתאים לגודל המסך שלך. על מנת לראות את התמונה בגודלה המלא, לחץ על התמונה. ![]() גודל התמונה הוקטן בכדי שיתאים לגודל המסך שלך. על מנת לראות את התמונה בגודלה המלא, לחץ על התמונה. ![]() גודל התמונה הוקטן בכדי שיתאים לגודל המסך שלך. על מנת לראות את התמונה בגודלה המלא, לחץ על התמונה. ![]() איכות חרא כי זה מהפלאפון, זה די דחוף תודה! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
זה המוצרים שזכית?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
|
התוספים ... בבקשה זה די דחוף.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
|
תסתכל באתר הראשי..
|
|
|
#5 |
|
חבר פעיל
|
Nitro core ו2: 1:1 recovery זה חלבון+פחמימות.
Gakic אמור לשפר כוח. Xenadrine זה לשריפת שומן. Glypro xts זה חומצות אמינו+קריאטין+קפאין וכאלה... Fission זה חטיף אנרגיה כלשהו. ואני לא מצליח לזהות את הבקבוקון הזה. תסתכל לפי הרכיבים או תן חיפוש בגוגל...
|
|
|
#6 |
|
חבר פעיל
|
Glypro xts אפשר שתסביר יותר?
Gakic הבנתי שזה קריאטין ... Nitro Core ו RECOVERY זה חלבון + פחמימות. fission חטיף אנרגיה Xenadrine שורף שומן ? :S אבל מה זה הבקבקון הקטן? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
חבר פעיל
|
אני באמת לא יודע יותר ממה שכתבתי חח.
זה הכל תוצאה של חיפוש בגוגל, תנסה לרשום את השם של המוצר (לפי מה שכתוב אל האריזה) ולחפש.
|