|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אימון גורם לגוף לשחרר הורמון קטבולי (אם אני זוכר נכון זה קורטיזול), כלומר מפרק. אכילת פחמימה בעלת א"ג גבוה מעלה את רמות הסוכר בדם, מה שגורם לגוף לשחרר אינסולין אל תוך מערכת הדם. האינסולין הינו הורמון אנאבולי, כלומר בונה, שאחת מהשפעותיו היא דיכוי הפרשת קורטיזול.
א"ג הוא מידת ההשפעה של מאכל מסוים על רמות הסוכר בדם, כאשר גלוקוז נקבע כא"ג 100 והוא נקודת הייחוס. לאחד שהגיב פה על חלבונים מהירים. אין חשיבות למהירות הספיגה של החלבון לאחר האימו, ולמעשה חלון ההזדמנויות לאכילת חלבון לאחר האימון הוא גדול פי כמה מחלבו ההזדמנויות להכנסת הפחמימה בעלת א"ג גבוה. כמו שכבר ציינו לפני הפחמימה גם נועדה למילוי מאגרי הגליקוגן שהתרוקנו במהלך האימון. יוסי, אתה בחיטוב, חוסר האנרגיה ומהזון עלולים לגרום לסחרחורות לאחר מאמץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובחיטוב אתה רוצה להשתמש בשומן כמקור לאנרגיה כמה שיותר זמן כמו כן כמה שיותר אינסולין מופרש ככה תהליך שריפת השומנים או יותר נכון ניוד השומנים יופסק ליותר זמן למי שהרגישות לאנסולין לא גבוהה זה משמעותי לגבי ספיגת חלסון ופחמימה סינתוז חלבון נמשכת כ 48 מקסימום אני חושב כמובן שלא באותו קצב כך שכן חשוב לצרוך חלבון שנספג מהר כדי לנצל את זה לגבי פחמימה הספיגה של פחמימה או סינתוז גליקוגן נמשך עד 36 שעות לאחר האימון כמובן שלא באותו קצב ולכן אם אתה בחיטוב אתה צריך לעשות העדפות ובחיטוב המטרה היא לשרוף שומן ולא להתאושש כמה שיותר מהר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
וגם, אני מעדיף לשמור על מסת השריר שלי ושהחיטוב ייקח קצת יותר זמן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמובן עד כמה שהגנטיקה שלך מאפשרת זה שתאכל או לא תאכל פחמימה פשוטה אחרי לא עוזר לך בהקשר של שמירה על מסת שריר זה כן יעזור לך בכל מה שקשור להתאוששות ולדעתי זה משני בחיטוב. בחיטוב המטרה היא לא לבנות שריר אלה לשמר שריר ולשרוף שומן. עכשיו חברה שאינם רגישים לאינסולין (כמוני) תרכים להשתדל לשמור על תהליך ה lyposis בפעולה כמה שיותר זמן לאורך היום אני יכול להעיד על עצמי שהייתה תקופה בתהליך החיטוב שהגוף שלי פשוט ניתקע וכבר הייתי על מאזן קלורי נמוך אם הייתי עם הייתי חותך עוד יותר בקלוריות כבר הייתי נכנס למצב שבו כבר לא הייתי יכול לתפקד ביום יום עכשיו באותה תקופה אחרי האימון תמיד הקפדתי לאכול פחמימה פשוטה אחרי האימון ברגע שהפסקתי עם זה התחלתי לרדת שוב ויוצר מיזה יכולתי להוסיף קצת קלוריות ועדיין להמשיך לשרוף שומן בקיצור אחי מה שאני מנסה להגיד זה ששילטה על אינסולין במהלך החיטוב היא הכרחית במיוחד עם אתה לא רגיש לאינסולין |
|
![]() |
![]() |