|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 864
כללי:: עילי צרור
גיל:: 16
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() פעם קודמת היה לי יותר מידי סיבים, עכשיו הורדתי וזה קצת מידי :| כוסאמק חח
העלתי 200 מ"ג כולסטרול, הורדתי חלבון והוספתי פחמימיות תפריט הקודם היה לי 170 גרם חלבון, הורדתי בערך 15-10. החזה עוף הזה הוא פשוט 3% שומן. למה אני צריך יותר סיבים? פעם קודמת אמרתם לי לרדת ל20-25.. אני יכול להוסיף פה ושם ירק אבל זה לא יתן לי מספיק סיבים להגיע ל30-35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |