|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() כן ולא
יש מוצרים שכאשר מבשלים אותם הערך הקלורי שלהם גודל(פחמימות לדוגמה כגון בורגל,ספגטי,אורז) ויש כאלה שאפילו קטן (חלבונים לדוגמה) זה תלוי במוצר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הנפח משתנה הערך נשאר אותו הדבר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() הערך הקלורי נישאר אותו הדבר מה שכן בבישול נהרסים חלק מהויטמינים בעיקר סי אבל יש ויטמינםובעיקר מינרלים שבבישול הם משפעים יותר כמו ליקופן בתא קורטן. בישול גם גורם לחלק מהמזונות להיות יותר זמינים לגןף כמו תפוח אדמה ככול שמבשלים אותו יותר הערך הגליקמי עולה אותו הדבר בבפסטה אורז וכו גם הנפח מישתנה אבל הקלוריות נישארות אותו הדבר
__________________
mmm |
![]() |
![]() |