|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=Nimrod]אתה טועה וזה עובדה.
יכול להיות...אבל ע"פ איזה עובדה אתה מסתמך עליה? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה, אני עובד בטווח חזרות של בין 5-8, זה טוב לכוח?
כאילו לעשות נגיד-דחיקת חזה 4 סטים...דחיקת חזה בשיפוע עליון-3 ודחיקת חזה בשיפוע תחתון 3 סטים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
5-8 הם אולי הכי חשובים לשילוב של כוח וbb, אבל מאוד מאוד חשוב לגוון בטווחים יותר גבוהים ויותר נמוכים.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() כאילו לעשות פרמידה? וכאילו לעשות נגיד-דחיקת חזה 4 סטים...דחיקת חזה בשיפוע עליון-3 ודחיקת חזה בשיפוע תחתון 3 סטים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל לפי דעתי צריך להתמקד בעבודה מסויימת שאתה אוהב נגיד 10 חזרות או 6 חזרות אבל לא לשכוח שיהיה תרגילים גם עם 2,4,6,8,10,12 ו15 חזרות, גיוון בחזרות זה אחד הדברים הבסיסיים שכולם שוכחים לעשות.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי הבנתי תודה רבה!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אהה ועוד משהו איפה אפשר לשלב בטן ואמות (אמות חשוב...^_^)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() לא ענית לי?
אתה רואה שאתם סתם מבלבל תמווח אתה חושב שאתה מבין ובחיים אתה לא טועה? שונא אנשים כאלה תראה לי עובדה שאמרת שקימת אני יסכים איתך אבל אל תגיד סתם אם אתה לא יודע במאה אחוז! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |