|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כן, בחלמון אחד יש המון קלוריות... זה לא כ"כ הרבה חלבון לעומת זאת, 3-4 גרם בלבד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כן, אבל זה גם משהו...
עוד שאלה אחת קטנה בבדקתי במחשבון קלוריות, וראיתי שבלחם מחיטה מלאה ובפסטה מחיטת דורום, יש די הרבה חלבון(כ8 ל100 גרם לחם, ו4-5 ל100 גרם פסטה), זה הגיוני הדבר הזה? זאת אומרת שב300 גרם פסטה, יש 15 גרם חלבון? וב5 פרוסות לחם יש איזה 16? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() כן, אבל זה חלבון לא מלא...
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
ישנם שילובים של חלבונים לא מלאים היוצרים חלבון מלא, כמו למשל דגן וקטניה, שהמוכר מכולם זה מג'דרה(אורז ועדשים). 1.6-1.8 גרם חלבון מתוך כמות החלבון היומית שלך אמורים להיות מלאים.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי סבבה, זה מובן.
אבל הדבר היחיד שאני לא מבין אם נגיד ב300 גרם פסטה, יש איזה 15 גרם חלבון, האם אני מחשיב אותם כחלק מכמות החלבון היומית שלי או לא? אם אני צריך לצרוך נגיד ביום 170-180 גרם חלבון, האם אני מחשיב את ה15 האלה כחלק מה170-180? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() כן, אתה מחשיב