|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני אומר שאתה צריך לחלק לעצמך את האימונים נכון (a-חזה+כתפיים+אחורית, b-כל השאר), להעלות לפה את התוכנית כדי שנוכל לתת ביקורת, ולבנות לעצמך תפריט מסודר לפי הנתונים והמטרה שלך.
![]() |
#2 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה הנה התוכנית: A: *חזה - דחיקת מוט - 4 * 8 פרפר בשכיבה עם משקולות - 3 * 10 משקולות לחזה ב-40 מעלות - 4 * 10 מקבילים רחב חופשי או במכשיר - 3 * 10 (אני מצליח חוםשי סט ראשון 7 פעמים בינתיים, ושני הסטים האחרים במכשיר) *יד אחורית: מרפקים צמודים לגוף משיכה כנגד חבל בפולי עליון - 3 * 10 מקבילים צר - 3 * 10 (אני מצליח סט ראשון כמה בודדים, ואחר כך בישיבה) דחיקת מוט תפיסה צרה מתחת לחזה - 4 * 8 *יד קדמית: מרפקים צמודים לגוף כיפוף מרפקים כנגד מוט בפולי תחתון - 4 * 10 כיפופי מרפק יד ליד הברך - 3 * 10 בכל יד כיפופי מרפק פטישים - 3 * 10 *בטן: כפיפות בטן במכשיר עם משקל - 3 * 20 כפיפות בטן אלכסונים על הרצפה - 3 * 40 b: *גב: מתח - במקור כתוב לי 4 * 8, אבל אני אעשה את זה 4 * 10, ששלושה סטים אני מאמין שאצליח מלא, ואת הסט האחרון אני כל פעם אשפר. מתח רחב חופשי בלי עזרה. ********אני צריך לזוז, אערוך ואפרסם בהמשך את השאר******* |
|
![]() |
![]() |