|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() 11-12 ואני שוקל 80..
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני ככל שעובר הזמן אני עולה במשקל ומשתפר במתח.
אז מי אמר שהמשקל הוא מה שיעצור אותי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: מהנדס מערכות מידע
חדר כושר: קאנטרי קלאב ספורט פלוס ראשון לציון
|
![]() בגיל 19 בשיא הכושר הייתי עושה 20, היום בקושי 4-5 וגם זה היות וחזרתי להתאמן לא מזמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() 23 בשיא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כששקלתי 85 הייתי עושה 12 בערך
היום אני כבר יותר כבד ולא יוצא לי לעשות מתח בכלל :s |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() קולמן בשיא היה 135ק''ג על 3%שומן~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אוהוו 135 וואלה לא ידעתי איזה רק אדם
אבל עזוב מספרים אחי סתם נתתי דוגמא
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
כללי:: איגור
עוסק ב:: עובד
|
![]() ציטוט:
אני הייתי רציני בשאלה שלי- מי יעשה יותר מתח? רוני קולמן בשיאו-135 ק"ג 3% או אתלט ששוקל 70 קילו 6% אם לא נמאס לך להתחכם, אתה מוזמן להמשיך. אתה ממציא תיאוריה חדשה =\
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא בא לי להיתווכח מה שאני יודע זה שאם המשקל בא הכח ואני לא מכריח אותך להאמין לי יאללה שבת שלום
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
כללי:: http://www.youtube.com/user/mikronator
|
![]() אתם מתווכחים על דברים מורכבים...
משקל של אדם נקבע לפי כל מיני משתנים, ביניהם מסת שומן, שריר ועצמות... במתח, ככל שהשרירים המשתתפים (גב, טרפז, דו ראשי, אמה, כתף אחורית..) יהיו יותר מפותחים ביחס למסה שהם צריכים למשוך (שאר הגוף) כך אדם יעשה יהיה יותר טוב במתח. וכמובן שאם תתאמנו על מקסימום חזרות, תתקדמו יותר במספר המקסימלי, ואם תתאמנו על חזרות קבועות, תתקדמו פחות. השיא שלי היה 36. ו-40 עם היעזרות בגוף. הייתה תקופה שחשבתי לשים לי כמטרה לשבור את שיא גינס של 42 (בדקה) בזמנו. הבעיה היא שעבדתי על כח, ובמספר חזרות כאלה..זה כבר סיבולתי, וכדי לשבור שיא כזה, צריך לוותר על אימון שאר הגוף, כדי להפטר ממסת שריר אשר לא נחוצה למתח ולהיות יותר קליל ולהקדיש את עצמך למתח. זאת הייתה הקרבה גדולה מידי וויתרתי. פעם אחרונה שבדקתי, השיא נשבר כבר ל-46 בדקה. יש גם שיאים לטווחי זמן יותר ארוכים. לינק לסרטון שבירת השיא : http://il.youtube.com/watch?v=7j7zOJ8gfts |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() פעם כשהיתי עושה מתח הרבה כדי לעלות את מספר החזרות הגעתי ל43
עכשיו אני מוסיף משקל עליי אז בסט ראשון אני עושה 30 וקצת ואז שם משקל צריך להתמיד בתרגיל הזה וזהו,אין פה משהו חדש |
![]() |
![]() |