|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה מודאג בקיץ כשאתה תלך בים ליד אותו שחיף אתה תראה ממי הבחורה תשפריץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() בחורות שאוהבות קוביות הן שטחיות אבל בחורות שמעריכות גוף מאסיבי הן לא שטחיות? איזו אמירה מוזרה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מבין את הבנות האלה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() מי עושה את זה בשביל הבנות?
חוצמזה שלי אישית זה רק עוזר עם בנות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() :):):):) ידלדות מהכתה שלי חושבות שלמי שיש קוביות הוא שרירן ( לרוב הם שחיפים )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לא יודע מה איתכם....אבל חברה שלי תמיד מעודדת אותי לגדול יותר
![]() היה פעם שגדלתי ממש מהר[כשהייתי בצבא והיא ראתה אותי פעם בשבועיים ממש בתחילת דרכי באימונים] היא נבהלה ואמרה לי להפסיק כי אני מבהיךל אותה...ואז השתחררתי והיא מתרגלת ואוהבת ![]() רק לכמות האוכל והגזים היא לא רגילה עדיין ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חח למזלי מצאתי מישהי שכן אוהבת את זה
ואומרת שעדיף להיות מלא מאשר שחיף חח עכשו אני במסע שיכנועים שלשחר מהאח הגדול יש גוף יפה זה יצליח מתישהו
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אין מה לעשות, ככה זה הבנות שלא מבינות בזה ומתלהבות רק מהצורה של הבטן...
למצוא בת שתעודד לגדול וזה זאת תיהיה סחורה שאסור להפסיד ![]() בתכלס אם אתה מתאמן בשביל בנות הקטע הזה אמור לעניין אותך אם אתה לא מתאמן בשביל בנות אתה לא תשים על זה כל כך כי מי שאוהבת גוף גדול ולא איזה שחיף עם קוביות תבוא.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() קוביות זה בשביל סטוצים ודברים יבשים.
בשביל קשר רציני אפשר להיות כל אחד. אלי האנה התחתן לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() בנות שאוהבות את סטייל אביב גפן, הן בדרך כלל אוחצות ,סנוביות שלא מבינות כלום מלשתות וודקה ולקחת אקסטזי כל היום,ולרכל בטלפון על זה שבגד בה וכ'ו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אני יגיד לכם גם למה זה
אחד עם יד 37-36 במסה הוא לא תמיד ניראה עם שרירים ביגלל המסה והנוזלים ,לעומט הילד נשחיף, אבל אם תיהיו עם יד 39-42 כל בת תשים לב שאתם מתאמנים ואז המצב יהיה אחרת . |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חזה תותח, ושאר החלקים וכמובן שאחרי חיטוב יהיה גם קוביות ![]() (ולמה המונה הודעות שלי לא זז :o)
![]() |
![]() |
#14 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זה יד ממצועת למישהו שלא חייב להתאמן (לא מדבר על שחיפים על אנשים שהם בנוניים) 42 זה טיפה גדול מהממוצע ככה שאנשים אפילו לא ישימו לב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
משתמש פעיל
|
![]() הוא התכוון יד 42 עם צורה של שריר(בטח שיראו שאתה מתאמן ), לא יד בלי צורה עם שומן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפשר להבדיל בקלות בין בן אדם יד 42 לא מתאמן לבין יד 42 כן מתאמן. 42 זה מעל הממוצע ורוב הממוצע 35 אפילו פחות לכן כשרואים יד 42 עם צורה ולא רק גודל סביר להניח שהבן אדם מתאמן,כמובן שיש עוד דברים חוץ מההיקף יד שמעידים על כך שהבן אדם מתאמן או לא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
יד 33 ממוצע ? מה זה בגטו אולי או ילדים שחיפים.. כל אחד מחברים שלי שהם לא מתאמנים בכלל בסביבות יד 40 צורה או בלי זה לא משנה זה בן אדם ממוצע לא שחיף.... ככה שאין מה להתלהב מיד 40 יד 50 זה כבר רואים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() טוב בסדר .
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אולג איזה הגזמה חחח נראה לי אתה גר ע"י כור גרעיני או משו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סתם שאלה אחי , איפה אתה חושב שאתה חיי ? , נעזוב את ישראל בצד שפיתוח גוף פה בתחת וכולם שחיפים עם יד 28 . ארה"ב , אני הייתי שם פעמיים בוא נגיד ככה שלא ראיתי הרבה אנשים ברחוב עם ידיים מרשימות ... אני זוכר שהיה על זה דיון כבר ואתה אמרת , לפי סטטיסטיקה יד ממוצעת זה 40 , איפה הסטטיסטיקה הזאת? בנתיים כל מה שאני רואה זה מלא שחיפים ולא רק בארץ ...
![]() |