|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובלחיצת כתפים אני יעשה לפנים , לעשות בישיבה או עמידה? אני אחליף ללחיצה צרפתית אני אפרסם עוד 10 דקות את התוכנית החדשה עם השיפורים באשכול הזה. ד"א CBA אני מתאמן באינטנסיביות , אין לי מושג מזה עצים הינה התוכנית המשופרת: A1: חזה: דחיקת חזה עם מוט 4x6 דחיקת חזה עם משקולות 3x8\6 (6-8 חזרות) דחיקת חזה בשיפוע חיובי 4x6 כתפיים: דחיקת כתפיים עם מוט 4x6 הרמה לפנים 3x8 הרמה לצדיים 3x6 יד קידמית: כפיפת מרפקים עם משקולות 4x6-8 כפיפת מרפקים עם מוט w אחיזה צרה3x6 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~ b1: גב: מתח 3x10 פולי רחב במכונה 4x6 בנט אובר 3x8-6 משולות לצדדים בשיפוע (כתף אחורית) 3x6 יד אחורית: משיכת משולש כנגד פולי עליון 4x6 לחיצה צרפתית 3x8 רגלים: סקוואט4x6 דדליפט 3x10 פשיטת ברכיים 3x10 כפיפת ברכים 3x10 a2: חזה דחיקת חזה בשיפוע חיובי עם מוט 4x6 דחיקת חזה בשיפוע חיובי עם משקולות 3x6 דחיקת חזה עם מוט 3x8 כתפיים דחיקת כתפיים עם משקולות 4x6-8 הרמה לפנים עם משקולות 3x6 חתירה בעמידה עם מוט w ז 3x10 יד קדמית כפיפת מרפקים עם מוט wאחיזה רחבה 4x8 כפיפת מרפקים עם מוט אולימפי 3x6 b2: גב: בנט אובר 4x6 מסור 3x8 פולי עליון 3x6 משולות לצדדים בשיפוע (כתף אחורית) 3x6 יד אחורית: משיכת חבל כנגד פולי עליון 4x6 (סט חימום 20 חזרות ) ירידה בספסל 3x10 (אני מוסיף משקולות) רגלים: סקוואט 3x6 דדליפט 3x6 פשיטת ברכיים 3x10 כפיפת ברכים 3x10
![]() נערך לאחרונה על ידי IsMe, 26-12-08 בשעה 12:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תעשה פרפר בשכיבה עם דאמבלים במקום אחת הלחיצות.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי עושה מקבילים המון זמן ולא כאב לי ולא כלום אז יום אחד נהיה לי קל מידי לעשות מקבילים לקחתי משקולת של 10 קילו ועשיתי 8 חזרות 4 סטים ויום אחרי שורש כף היד שלי כאב נורא , גם ככה קשה לי לעשות בנצ'פרס עם מוט כי כואב לי שורש כף היד. אבל עם דאמבלים לא כואב לי ואני שונא פלייס, אני לא יעשה את התרגיל הזה=s
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם דאמבלים לא כואב לך תעשה בשכיבה אחלה תרגיל.
![]() |