|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד על החזה ברוטציות
חודש אימון דמבלים חודש אימון ברבל(מוטות) באימון דמבלים: לחיצת חזה שטוח דמבל לחיצת חזה עליון דמבל פלייס שטוח דמבל פלייס עליון דמבל מקבילים או פולאובר אימון מוטות אותו דבר רק במקום פלייס עליון ושטוח אני עושה קאבל קרוס
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() אני הצלחתי לשפר את החזה שלי הרבה בשנה האחרונה אבל עדין טעון ודרוש עוד שיפור ועבודה בכל מקרה..
הדרך שבא עבדתי לחיצת חזה בשיפוע 5 סטים בטווח חזרות של 6-8 ולעבוד כבד ובשאר התרגילים 8-10 חזרות ואני מגוון שבועיים חזה עליון אם מוטות שבועיים אם דמבלים. אני גם עובד hammer בחזה אם יש לכם כזה במכון ועושה שם דרופסט מטורף 10 חזרות אם 120 קילו 12 חזרות אם 100 קילו 15 חזרות אם 80 16 חזרות אם 40 קילו ואז אם 25 קילו לחיצה בהאמר עד שאני מגיע למצב שאני מותש ולא יכול להזיז את החזה שזה אומר דחק עד שאתה מת ![]() משתדל לעבוד הרבה פליס בנוסף ולשלב דרופסט גם שם! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
פותח הפוסט, לגלעד זה מתאים, אבל לך לא הייתי ממליץ לשעות דרופ מרובע
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל