|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פחחח גועל נפש של ילדים רושמים "ככה אתה נותן לאבא שלך לדבר אליך?" ?!
איפה הכבוד שלכם להורים שלכם ? מזכירים לי את המגעילים שצועקים ומקללים את ההורים שלהם ! קצת כבוד... ואם אבא שלך לא רוצה לתת לך לקנות חלבון או שתסתום את הפה ותעשה מה שאבא שלך אומר לך או שתלך איתו ראש בראש כמו טמבל ותיהיה כמו חלק מהמסכנים שאין להם טיפת כבוד להורים שלהם או שתעשה את זה בשושו בלי שידע גם כדי שיהיה לך כי אתה הצודק כי אבא הולך אם ראש בקיר אבל זו לא סיבה ללכת איתו ראש בראש ולשבור מילה שלו כי אתה תפסיד חזק בסוף! עדיף לך לקנות בשקט לשים במקוםש אף אחד לא יגע ויראה וזהו.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תראה לו מאמרים והוכחות שאבקות חלבון זה לא מזיק ושזה אוכל בדיוק כמו קוטג או חזה עוף או ביצים...
מקסימום לך לרופא עם אבא שלך, ולרופא תגיד ככה: "נכון שאבקת חלבון, לא גרומת נזק, במידה ואתה לא צורך כמות מוגזמת של חלבון, שיכול להגיע ממקורות אחרים כמו חזה עוף, קוטג..."? הוא יגיד לך בדוק שזה לא גורם נזק, אם הוא אומר אחרת אז צריך לשלול לו תרישיון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() אתה חושב שאני בא לרגש אותך ? או שמישהו כמוך מעניין אותי ?
לא מבין למה אני עונה לך בכלל... טמבל אם אין לך מה להגיד פשוט סגור את הפה ותעבור דיון אתה לא חייב להיות מסכן ולהגיב על כל דבר משהו לנסות להצחיק או לצאת ציני. וtoxicity במקרה כזה אתה צודק.
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
אבא שלו מתנהג אליו כאילו הוא ילד בן 10 שידבר איתו בהיגיון קצת, במקום לתת לו עונש כמו "אם אתה קונה אין מכון"
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל הפעם לדעתי אתה לא צודק ללכת ראש בראש עם אבא שלך לפחות לריב איתו זה לא בסדר אבל לבוא ולקנות מאחורי הגב שלו ולהסתיר את זה ממנו ולשבור לו את המילה זה בסדר? אני לא חושב ככה אחי.. לפחות עדיף שהוא יידע ככה לפחות זה יותר מראה כבוד אליו גם אם אתה רב איתו אבל אתה לא משקר לו |
|
![]() |
![]() |