|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
נכון אנשים שנראים די טוב אבל הולכים כאילו הם 100 קילו זה מעצבן .. פיטנס זה מכובד, אבל לא על זה דיברתי ... בחורות לא אוהבות פיטנס , הן אוהבות דוגמני תחתונים כמו דודי בלסר... שהוא לא גדול בכלל האמת . להיות דודי בלסר זה מטרה שאתה יכול ב 5-6 חודשים של אימונים ואכילה נכונה להשיג צ'יק צ'ק.. ויהיה לך אפילו קל לשמור על זה . אני מתבייש לומר שאני כרגע במצב כזה... ושואף להיות גדול .
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() תלויי איך ה100 קילו הזה ניראה ידידי הטנק!
ומה ללכת בפוזה כולה ללבוש גופיה מה רע בללבוש גופיה יפה של פיטבול ג'ים?אני אישית שאני לובש את הבגדים האלו לא בישביל "להראות את עצמי" רק בגלל שלי זה עושה הרגשה טובה אם עצמי. אל תקשיב לwoofer הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
אמרתי רק שלמועדונים מסויימים או לארועים מסויימים גופיות לא מתאימות זה הכל. :carry86w: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
תאמין לי שאם אלה היו מסיבות איכותיות ופרטיות אז הם לא היו מתרוצצים עם גופיות... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
אפשר ללכת לשם גם אם פיג'מה ולהראות נורמלי. זה לא שהם הלכו לחתונה או משהו.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() אומנם לא אמרתי את זה אבל בהחלט חשבתי והתכוונתי לזה. זה מסיבות של שקל תשעים בגלל זה אפשר לבוא לשם גם עם תחתוני סבא. הכוונה שלי היתה יותר למועדונים של טיפה מבוגרים יותר 20+ ולא ילדים. אני אומנם בן 19 אבל אין לי ממש בעיה להכנס למועדונים של 21+ או 23+. |
|
![]() |
![]() |