|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך כושר קרבי
חדר כושר: Drive
|
![]() חח עלק "לא רע" תודה בכל זאת
![]()
![]() |
#2 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אחי אל תתפוס יותר מדי מעצמך יש לך מאסה של בדיוק 4-5 חודשים של אימונים.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חלאס לבלבל בשכל , אני רוצה לראות את הבן אדם שמתאמן 4 חודשים ונראה ככה , תלביש עליו עוד שומן והוא יראה כמו רוב הפורום פה , הוא פושט יחסית מאוד חטוב...
![]() |
#4 | |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() ציטוט:
אבל למה לapllebaom אמרת שחסר בשר ?סלח לי,הוא נראה הרבהיותר טוב מפותח הפוסט. כל אחד אומר את דעתו,מספיק לשלול דעות של אחרים נערך לאחרונה על ידי rosilio, 28-03-09 בשעה 16:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
קיצר פותח הפסוט... גוף סבבה מסה נחמדה... אבל אל תתפוס מעצמך יותר מדי כמו שכבר אמרו לך... וטירונות 02 זה סתם חרטא...
![]() |
![]() |
#6 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() אני אומר זאת על פי הטענה שהוא כתב שלאפלבאום חסר בשר,תקרא פעם הבאה הכל..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() מדובר על הניסוח הזה
"בקשה חוות דעת מאנשים שיודעים מהחיים שלהם!" כאילו מי ישמע מדובר באיזה באדי בילדר שזקוק לעצות של מומחים... אני יכול להבין את הומי , הניסוח מעט צורם . בגדול יש מסה לא רעה בכלל , תלוי מהי נקודת ההתחלה שלך . כלומר ביחס לזמן שאתה מתאמן . פרופורציות טובות , אחלה חיטוב... האחוז שומן יחסית נמוך . אני לא מצדד באף אחד , אבל הומי בערך פי 3 גדול ממנו ![]() ככה שאם הוא רצה עצה של מישהו שמבין מהחיים שלו הומי מבין ![]()