|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
I think you better start to להתלהב cause with all the respect im one of the biggest natural teens i ever seen in israel , anyway , you can ask whoever you want , in the reality im even bigger ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה יודע כמה השקעה הבן אדם הזה נתן??אני מכיר את אליאב כמו בן משפחה שלי ואני יכול להבטיח לך שהוא לא מנסה לעשות תחרויות אם אנשים הוא פשוט קצת מתלהב מהתוצאה שהוא הגיע אליה אז מה קרה?אתה מקנא ? לאור החוקית החדשים בפורום בוא נסכם ככה שאם אין למישהו משהו טוב לגיד שישב בשקט ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב) מה הקשר מקנא? תאמין לי שזו לא המטרה שלי אוקיי ? אולי שלך שייתץלבה חופשי אחי מגיע לו.. אבל לא ככה.. זו כבר התנשאות יש הבדל בין התנשאות להתלהבות.. אבל בכיף אחי , שיהיה לו במזל טוב ראיתי תתוצאות שלו מהפעם הקודמת ראית שרשמתי , שהוא היה מפוצץ בנוזליםפ ועכשיו תראה איך הוא נראה אני מפרגן בכיף, אבל לא להתנשאות יותר מדי ג) ולאור החוקיות החדשה מהש לא יהיה , אסור לקבל גם הערות שליליות? |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() וגם הצהירו שאם אין משהו טוב להגיד אז לשמור את זה לאיי סי קיו או למסנג'ר כי בגדול זה גם מוריד מרמת הפורום |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סבבה הוא ענקי יש לו גוף יפה אחלה מאסה ואפילו מעוהל לגיל שלו אבל להגיד כן אני הכי ענקפה מה אתה מדבר יאש חיף אחד אני פי 10000 יותר גדול ממך.. בהססדר כל הכבוד לךא בל למה לדבר ככה.. ואחרי זה אנשים באים ומבקשים סליחה.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |