|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() וגם הצהירו שאם אין משהו טוב להגיד אז לשמור את זה לאיי סי קיו או למסנג'ר כי בגדול זה גם מוריד מרמת הפורום |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סבבה הוא ענקי יש לו גוף יפה אחלה מאסה ואפילו מעוהל לגיל שלו אבל להגיד כן אני הכי ענקפה מה אתה מדבר יאש חיף אחד אני פי 10000 יותר גדול ממך.. בהססדר כל הכבוד לךא בל למה לדבר ככה.. ואחרי זה אנשים באים ומבקשים סליחה.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כולם פה רגשנים, התוצאות מדברות בעד עצמן מי שמפקפק בכם, זה רק צריך להחמיא, לא צריך להתרגש מכל פיפס קטן שמישהו עושה... והערות שליליות פה, הם בהחלט לא במכום, לפחות לא בפוסט הזה שאליאב פתח, הוא נראה מצויין, ו night wolf אחי, אני אישית בעד לתת דעה לאנשים, גם אם היא שלילית וגם אם היא חיובית, ביקורתיות במידה מסוימת היא דבר חיוני.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמעו הכוונהש לי זה משמ לא לפגוע באליב או בגלעד nw .. אמרתי ואני אגיד שוב אליאב ענקי אחלה הכל טוב ויפה.. אבל לא אהבתי תקטע של ההשתחצנות.. שייקח את זה בתור עצה לעתיד שזה לא טוב וראיתי אנשיםב עבר שזה מה שהפיל אותם.. שיהיה לשנייכם בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
in that massage i said that im sorry about the way i talk , because i didnt know how to explain my self in english , so i tried but i guess my massage wasnt so clear... so please read the massage that panic wrote for me... |
|
![]() |