ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 02-04-09, 21:10   #1
SiX PACK
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי jackson%% צפה בהודעה
אני אוהב כדורגל ואת מארדונה חחח אני משחק כדורגל בימי שישי פה ושם ליפעמים, אני הרי אוהב את זה אז למה שאני לא ירד כול יום לעשות אימון מאחורי הבית שלי כמו שהנרי עושה בברצלונה ולקחת מימנו תתפריט היומי ולאכול כמוהו,וגם לישון ב8 בערב כי יש לו מישחק בליגה מחר ולי יש עבודה..ממטורף אידיוטי הזוי נכון? הבנתם תנקודה,אם כן מוזמנים להביא חוות דעת אם לא אז זדיינו אפחד כבר לא ישנה תתסריט של הסרט שלכם..

אתם לא מיקצוענים!
לא צריך להייות מקצוען בשביל לתת את ה- 100%, אדם שבוחר להשקיע עושה את זה בשביל עצמו.

אחרי הכל אף אחד לא מכריח מישהו להצטיין או לתת את הנשמה במשהו, יש רק אנשים כמוך שמזלזלים בזה ורואים בזה כטיפשי בגלל שהם לא מסוגלים, או שזה לא מספיק חשוב להם.

Facebook
SiX PACK מנותק  
ישן 02-04-09, 21:18   #2
jackson%%
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי six pack צפה בהודעה
לא צריך להייות מקצוען בשביל לתת את ה- 100%, אדם שבוחר להשקיע עושה את זה בשביל עצמו.

אחרי הכל אף אחד לא מכריח מישהו להצטיין או לתת את הנשמה במשהו, יש רק אנשים כמוך שמזלזלים בזה ורואים בזה כטיפשי בגלל שהם לא מסוגלים, או שזה לא מספיק חשוב להם.
אפחד לא מזלזל והבחור מעליך יכול להיות בטוח שהשגתי יותר מימנו, תוצאות מדברות בעד עצמם וזה לא הפואנטה ביכלל,הדיון הזה גמור מבחינתי בתאכלס כול אחד עושה מה בראש שלו וזהו....

אה ועל תישכח להוריד תמסיכה של רוני קולמן כשאתה הולך לישון שים אותה בארון ותילבש אותה כשתיתעורר..

"אבל שאני חושב על זה הייתי מוכן לצאת למכנה אימונים באמריקה בגולד ג'ים עם כמה בודיבילדרים מובחרים "..............באמת שאני לא מבין מה אתה מנסה להוכיח כאן
jackson%% מנותק  
ישן 02-04-09, 21:36   #3
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי jackson%% צפה בהודעה
אפחד לא מזלזל והבחור מעליך יכול להיות בטוח שהשגתי יותר מימנו, תוצאות מדברות בעד עצמם וזה לא הפואנטה ביכלל,הדיון הזה גמור מבחינתי בתאכלס כול אחד עושה מה בראש שלו וזהו....

אה ועל תישכח להוריד תמסיכה של רוני קולמן כשאתה הולך לישון שים אותה בארון ותילבש אותה כשתיתעורר..

"אבל שאני חושב על זה הייתי מוכן לצאת למכנה אימונים באמריקה בגולד ג'ים עם כמה בודיבילדרים מובחרים "..............באמת שאני לא מבין מה אתה מנסה להוכיח כאן
תעלה תמונות, עם הגישה שלך לא הייתי כל כך בטוח.

מחכה לתרוץ שלך למה אתה לא יכול/לא רוצה להעלות תמונות..

Facebook
SiX PACK מנותק  
ישן 02-04-09, 21:50   #4
jackson%%
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי six pack צפה בהודעה
תעלה תמונות, עם הגישה שלך לא הייתי כל כך בטוח.

מחכה לתרוץ שלך למה אתה לא יכול/לא רוצה להעלות תמונות..
יש לי תמונות מלפני יותר מחצי שנה אתה מוזמן להציץ תיהיה בטוח שהיתקדמתי מאז,יש לי גישה שמספקת תמטרות שלי ואני רואה תוצאות וזה מה שחשוב, אומנם כמו שאמרתי אני כבר אני מיתאמן כדי לישמור על הקיים כי יש לי סיבות...אין לי שום תירוץ פשוט כואבת לי האוזן וניסתם לי העף
jackson%% מנותק  
ישן 02-04-09, 20:59   #5
haas
חבר פעיל

הסמל האישי שלhaas

בתכלס אנחנו טוחנים פה אוויר ...כי בסוף כל אחד עושה מה שעושה לו טוב על הנשמה וזהו ולא תמיד אפשר להסביר למה וכמה...תחייה תחיים שלך איך שאתה רוצה ותן לאחרים לחיות איך שטוב להם
haas מנותק  
ישן 02-04-09, 21:14   #6
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

חוץ מזה מי רוצה לצאת לטיול של שנה..?

סיוט ! להייות שנה רחוק מהבית, אני בחינם לא הייתי יוצא לטיול כזה מאחר ואני אדם שגרתי.
אבל שאני חושב על זה הייתי מוכן לצאת למכנה אימונים באמריקה בגולד ג'ים עם כמה בודיבילדרים מובחרים

ואני לא אחד שכל היום בבית מול המחשב בולס אוכל, מתאמן, ועובד.

Facebook
SiX PACK מנותק  
ישן 02-04-09, 22:27   #7
lordik
חבר פעיל

כללי:: בן-אדם
עוסק ב:: רוצח שכיר
חדר כושר: אין לי חדר כושר, רק מקום שאני מתאמן בו

.who dares, wins
תקחו את זה לאיזה כיוון שאתם רוצים.
lordik מנותק  
ישן 03-04-09, 02:31   #8
WEST $ SIDE
חבר פעיל

הסמל האישי שלWEST $ SIDE

יש לאהוב את את זה ויש להיות אידיוט סליחה על הביטוי , אני גם כמו רבים או בודדים לא יודע לא בדקתי , מכור לחדר כושר ורק אחרי שהבראתי מהמחלה והמערכת החיסונית שלי חלשה רצתי ישר להתאמן , האימונים תמיד במקום ראשון אצלי , אבל לוותר על הנאות החיים כמו טיול בגלל ברזל מחורבן או קצת שרירים במקרה ומשהו יקרה חס וחלילה תוך כמה זמן הכל ירד , לא תודה .

נקודה אחרונה,
רוב הנוער נוסע לתאילנד רק בשביל לדפוק באנגים ,תאילאנדיות זולות ועוד כל מיני סמים אחרים , הנופים היחדים שהם יראו זה את החדר המסתובב אחרי כמה ג'ויינטים.
ישן 03-04-09, 02:40   #9
lordik
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי WEST $ SIDE צפה בהודעה
יש לאהוב את את זה ויש להיות אידיוט סליחה על הביטוי , אני גם כמו רבים או בודדים לא יודע לא בדקתי , מכור לחדר כושר ורק אחרי שהבראתי מהמחלה והמערכת החיסונית שלי חלשה רצתי ישר להתאמן , האימונים תמיד במקום ראשון אצלי , אבל לוותר על הנאות החיים כמו טיול בגלל ברזל מחורבן או קצת שרירים במקרה ומשהו יקרה חס וחלילה תוך כמה זמן הכל ירד , לא תודה .

נקודה אחרונה,
רוב הנוער נוסע לתאילנד רק בשביל לדפוק באנגים ,תאילאנדיות זולות ועוד כל מיני סמים אחרים , הנופים היחדים שהם יראו זה את החדר המסתובב אחרי כמה ג'ויינטים.
מה רע בג'וינטים, Little piggy?
lordik מנותק  
ישן 03-04-09, 12:49   #10
WEST $ SIDE
חבר פעיל

הסמל האישי שלWEST $ SIDE

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lordik צפה בהודעה
מה רע בג'וינטים, little piggy?
עצם העובדה ששאלת את השאלה מראה על הרמה השיכלית שלך , אז אל תחשוב בכלל על ג'וינטים , אני לא רוצה לדעת מה יהיה שתיקח את זה.
ישן 03-04-09, 17:32   #11
lordik
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי WEST $ SIDE צפה בהודעה
עצם העובדה ששאלת את השאלה מראה על הרמה השיכלית שלך , אז אל תחשוב בכלל על ג'וינטים , אני לא רוצה לדעת מה יהיה שתיקח את זה.
אל תהיה אידיוט, Piggy, עישנתי ואני עדיין מעשן מדי פעם ג'וינטים,
אחלה דבר.
lordik מנותק  
ישן 03-04-09, 19:06   #12
WEST $ SIDE
חבר פעיל

הסמל האישי שלWEST $ SIDE

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lordik צפה בהודעה
אל תהיה אידיוט, piggy, עישנתי ואני עדיין מעשן מדי פעם ג'וינטים,
אחלה דבר.
בגלל זה אתה כזה ייצורון נחות, שחיפי .
ישן 03-04-09, 03:18   #13
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mmaorc צפה בהודעה
הארצות האלה הן הארצות הכי יפות שיש
תאילנד לדוגמה מדהימה ויש בה נופים שתראה באיזורים מאוד מסוימים בעולם. נוף ששונה לגמרי מהנוף האירופאי הקר.
זה חוויה אחרת לגמרי. ביקרתי בלא מעט ארצות ואני אומר לך שבתאילנד הכי נהניתי (כן, יותר מארה"ב).
חחח למי איכפת נוף אני רוצה יד 45

Facebook
SiX PACK מנותק  
ישן 03-04-09, 09:26   #14
The Sun
Banned

תאילנד מחכה לי
The Sun מנותק  
ישן 03-04-09, 09:52   #15
trx--->sus

אני עכשיו מתחלף איתך וזורק הכל ויוצא לטיול בדרום אמריקה
ישן 03-04-09, 11:34   #16
R1s7ur3T
חבר פעיל

כללי:: איגור
עוסק ב:: עובד

ציטוט:
פורסם במקור על ידי trx--->sus צפה בהודעה
+111111111111111111

מסכן, סובל..

כשתסע לטיול, אל תוותר על שום דבר שם!
כי כשתתבגר ותהיה חכם יותר, וזה יקרה, אתה תצטער שלא מיצית עד הסוף.
[אמנם אני בחור בן 18 ואתה בן 22, זה לא אומר שאסור לי להגיד את דעתי ואפילו להראות לך וללמד אותך משהו חדש]
אני גם, בדיוק כמו הרוב כאן, מכור אחושרמוטה לחדר כושר. באמת.
זה עושה לי טוב, זה נותן לילהרגיש בנאדם יותר מוערך אפילו.
אם יש יום אחד שאני לא מרגיש טוב או כואבת לי היד או משהו בסגנון ואני לא הולך לחדר כושר, אני מרגיש ממש חרא, אבל זה מה יש ואלו החיים.
אבל אם מדובר פה בטיול של חצי שנה, שאני לא אתאמן בחדר כושר, אלא רק קצת מתח ושכיבות סמיכה, לנגד חצי שנה של אימון והישארות בבית.
אין מה לדבר חחח
אני עף לטיול בלי לחשוב לשניה.
ובטיול אני אנסה לשמור על תזונה ולאכול הכי בריא שרק אפשר, אבל לפספס? בחיים לא!
R1s7ur3T מנותק  
ישן 03-04-09, 15:18   #17
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי trx--->sus צפה בהודעה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה ככה אתה תוותר על המר אולימפיה ותזרוק הכל בישביל טיול?תאמת מה יש לך כבר לזרוק?בשיא הכנות.
Pro_XXL_Universe מנותק  
ישן 03-04-09, 11:25   #18
Bar's

כללי:: ג'וני

ג'קסון ההודעות שלך נראה לי יצאו מפרופורציות והגזמת לגמרי אחי...
עשית פה אנשים עם כבוד לאנשים שהולכים עם הראש בקיר,ואין מה להתווכח עוד כי כל אחד יעשה מה שבא לו...
וואלה אני גם כמה פעמים לא יצאתי לטיולים בגלל שלא יהיה לי שם מכון ושלא הייתי יכול לשמור על תזונה, ואם כן יוצא מוודא שיש שם מכון או שלפחות אני יכול לאכול כמו שצריך.
כמו שכבר אמרו, בסופו של דבר זה הגוף שלך והוא הולך איתך לכל מקום, אני לא מרגיש בנוח ואפילו מבואס ביותר שאני מפסיד אימון או 2... כל אחד ודרך החיים שלו! בסופו של דבר כל אחד מבין איפה הוא נמצא ושם הכל במקום בשביל שיהיה לו נוח וטוב בחיים.

בקשר לנופים, אני מסכים על גלעד.
תנו לי בחינם ואפילו תשלמו לי לנסוע להודו ומקומות כאלו ואני לא אלך.... חרא מקומות זוהמה ומחלות איכסה (התאילנדיות דומות לבטריה נטענת.. אם כבר אז יפניות)
Bar's מנותק  
ישן 03-04-09, 11:44   #19
Dr. Muscle

הסמל האישי שלDr. Muscle

כללי:: אלון
עוסק ב:: כלמיני

גלעד, רשמת שטויות אח יקר אני מוכן להתערב איתך שהיית מאד נהנה בהודו או דרום אמריקה, חצי שנה של מנוחה אמיתית (וגם לטייל וללמוד, אתה יודע שהתרבות ההודית והתרבויות שהיו בדרום ומרכז אמריקה הן מהפותחות והמדהימות שיש לעולם שלנו להציע נכון?). תאמין לי שהיית נהנה בקרנבל ובחופים של ברזיל.
תאמין לי שיש אנשים שפשוט צריכים כזו חצי שנה של לא לעשות כלום בחיים שלהם, בדיוק אחרי שירות של 3 שנים בצבא, לפני שמתחילים בעבודה וכו' ...

לפותח הנושא - תוציא בכלל את השטויות לגבי אימונים ותזונה מהראש. תמיד יש זמן לחזור לזה אחרי הטיול, עכשיו זה בכלל לא פונקציה.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

עזרים מומלצים:

רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים.

-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.
Dr. Muscle מנותק  
ישן 03-04-09, 15:24   #20
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dr. Muscle צפה בהודעה
גלעד, רשמת שטויות אח יקר אני מוכן להתערב איתך שהיית מאד נהנה בהודו או דרום אמריקה, חצי שנה של מנוחה אמיתית (וגם לטייל וללמוד, אתה יודע שהתרבות ההודית והתרבויות שהיו בדרום ומרכז אמריקה הן מהפותחות והמדהימות שיש לעולם שלנו להציע נכון?). תאמין לי שהיית נהנה בקרנבל ובחופים של ברזיל.
תאמין לי שיש אנשים שפשוט צריכים כזו חצי שנה של לא לעשות כלום בחיים שלהם, בדיוק אחרי שירות של 3 שנים בצבא, לפני שמתחילים בעבודה וכו' ...

לפותח הנושא - תוציא בכלל את השטויות לגבי אימונים ותזונה מהראש. תמיד יש זמן לחזור לזה אחרי הטיול, עכשיו זה בכלל לא פונקציה.
א.אני לעולם לא יסע להודו או לתאילנד או לשום מקום במזרח הרחוק,מספיק לי לקרוא באינטרנט ולראות על כמה שכל יום נעלם שם ישראלי אחר זה מספיק לי כמובן בת דודה שלי שחזרה משם כל היום הראש שלה בעננים וכל שניה מדליקה ג'וינט ולחשוב שהיא נסעה לשם "ללמוד" היא למדה אבל חזרה מסוממת מסריחה,בלי קשר שתאמת...אין לי מה לחפש שם סבבה כך אותי לתאילנד נו מה עושים?מה טיול לגלות סם חדש?או כמו שארקדי אמר להדליק איזה ג'וינט?אחי זה לא בישבילי,אני שונא את זה,אני חושב שזה היפי,אני שונא היפים,ואני שונא הודים ותאילנדים הם מסריחים וכן אני גזען.
ב.בתור אחד שהיה פעמיים כבר בקרנבל בברזיל (בגיל 17 ואם שכחתה בכללי אני יליד ברזיל) אני יכול להגיד לך שאומנם אתה לא תיראה מה שאתה רואה בפורים ב "אדלויעדה" איך שלא רושמים את זה בחולון...אבל סה"כ?זה מופע אנשים באים לשם שיכורים,מסוממים וכמובן שיש גם משפחות וילדים שבאים להסתכל ובחורות ערומות שברגע שאתה שולח יד באים כמה מאבטחים ושוברים לך את הצלעות.
ג.לסיכום...אם מה שרשמתי ניראה לך שטויות לבריאות גבר,כל אחד והדיעות שלו,ואם נעזוב את הפיתוח גוף בצד לשניה אני גם הייתי אומר לך במפורש שבחיים לא הייתי נוסע למקומות המגעילים האלו גם אם ישלמו לי.
Pro_XXL_Universe מנותק  
נושא נעול