|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט בן אדם שבא בגישה כזו שאימונים וחדר כושר זה כל החיים שלו ואין דברים מעבר זה מעציב אותי.. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() הגישה האמת הייתה שאימונים וחדר כושר זה לא כל מה שהוא או כל משתמש אחר פה בפורום שרציני באימונים ובתזונה, זה פשוט דבר שאי אפשר לותר עליו...אימון בחדר כושר זה שעה וחצי גג ביום,יש עוד לפחות 10 11 שעות לעשות בהם דברים אחרים,אבל על השעה וחצי הזאת לא מוותרים.
נערך לאחרונה על ידי Pro_XXL_Universe, 02-04-09 בשעה 16:56. |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרבה אנשים יסכימו איתי גם מיקצוענים , אני זוכר שאחד המיתחרים אמר את זה בפירוש שמי(לא מיקצוען) שחיי חיים כאלה מענה את עצמו בשביל כלום..ואני רוצה להדגיש שאפשר להיתאמן כמו שצריך ,לאכול כמו שצריך ולישמור על הגוף השרירי והחטוב,אבל לא לצאת לאיזה טיול ביגלל שאין שם חדר כושר זה טירוף באמת מאורר רחמים(לאדם ממוצא ,לא מדבר על מיקצוענים) נערך לאחרונה על ידי jackson%%, 02-04-09 בשעה 16:53. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
נערך לאחרונה על ידי SiX PACK, 02-04-09 בשעה 16:59. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני בטוח שהכסף שאתה חי עליו אתה קורע תתחת בשבילו ואני מאמין שלא בחדר כושר אלא במקום עבודה(ואם לא כול הכבוד).
סתם שאלה אתה רוצה להמשיך את אורח החיים הזה עד גיל 50 גם? ומה אז? , בסופו של דבר אתה לא תעמוד באולימפיה, ועד גיל 50 כול מה שאתה תעשה זה להיות בבית לאכול, ובחדר כושר להיתאמן.. לפי הדיבור שלך אני בטוח שאתה כבר עכשיו מוותר על דברים רבים רק כדי להיות בבית ולהשלים את הקלוריות היומיות..עוד פעם לא עליך ספציפית אבל זה אורח חיים אידיוטי לבנאדם ממוצע בגיל ה20 לחייו שכול מה שהוא עושה לידפוק ביצים ולא לירקוד באיזה מסיבה כי זה ישרוף קלוריות.. אמרתה שאתה מיוחד ביגלל זה? אני בטוח בזה... נערך לאחרונה על ידי SiX PACK, 02-04-09 בשעה 17:15. |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
בהצלחה לך !
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה חושב שמקצוען שחיי חיים כאלה זה בסדר? מקצוען מקבל משהו ששווה בשבילו להקדיש את החיים לתחום? ואני לא מדבר על כאלה שמתחרים באולימפיה או אפילו בתחרויות קצת נחותות יותר, כי כמה כאלה כבר יש? רב המקצוענים קורעים את התחת לחינם רק כי הם אוהבים את הספורט הזה ולא כי ייצא להם מזה משהו אז מה ההבדל בין כאלה לבין אלון למשל? למה מה שהם עושים זה מוצדק ומה שהוא עושה זה לא?
|
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נערך לאחרונה על ידי jackson%%, 02-04-09 בשעה 19:49. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני יסביר עוד פעם .. שאלתך היא למה אדם ממוצע לא יכול לחיות אורך חיים של באדיבילדר מיקצועי?
אז עניתי לך אם לא הבנתה אז אני יגיד עוד פעם:הוא יכול אפחד לא אמר שלא אבל זה נירא לך לנכון? כשאדם מיקצוען זה בערך הפרנסה השניה שלו ויש כאלה שזה גם מחזיק אותם טוב טוב וחיים את כול יום כי יש להם גם עסקים מעבר למטרות של ליגדול בתחום הזה,אז אני מבין אותם,אבל אדם ממוצא מענה את עצמו בשביל מה ? יש לו ספונסר על הראש או סט צילומים או תחרות?,לא .ולוותר על טיול או מסיבה לא משנה מה איזה בילוי כי "אני ישרוף קלוריות",או "לא ישלים שעות שינה","לא יסע אם חברים לטיול ביגלל שאין שם חדר כושר"? זה טירוף...כשאני שומע את זה זה מעצבן כי אותו בנאדם ממש חי בסרט והוא צריך לצאת מימנו דחוף! |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() ואני מרחם עליך שאתה עוד אחד מני רבים, כמו כולם, לעומתי שיש לי משהו מיוחד.
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מדבר כמו ילד קטן אתה ממש טמבל.. אתה יכול לתת לי באן או משהו זה לא משנה לי כלכך אני לא מתרגש.. אני חושב שאם היית במצב שלי (אני לא אפרט) לא היית מגיע לחצי ממה שאני מכל הבחינות אתה סתם אפס תסלח לי |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
זאת הייתה הכוונה, כניראה שקצת היו לך קשיים להבין את הכתוב. בכל אופן מה שאני מבין מההודעה שלך זה שאין לך הרבה מה להגיד בנידון מלבד קללות. אה, ועוד פעם שאתה קורא לי טמבל אתה עף מפה, אני מבטיח לך ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא קיללתי אותך תאמין לי אין לי פרנציפ לקלל מישהו שאני לא יודע אם הוא אמיתי שיהיה לך בהצלחה לא נראה לי שיש לי בעיות בלהבין את הכתוב יכול להיות שיש לך טיפה בעיות בניסוח |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל