ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 20-09-06, 21:19   #1
Nicko15
חבר פעיל

הסמל האישי שלNicko15

כללי:: מתאמן מתחיל
עוסק ב:: בית ספר
שלח הודעה דרך ICQ אל Nicko15

כן גם לי יש תבעיה הזאתי..
ישן 20-09-06, 21:36   #2
PcGunMan
חבר פעיל

קודם כל תקרא פה מאמרים ותעשה לעצמך תפריט כמו שצריך ובקשר לתוכנית
תעשה ככה:
A- חזה+רגליים+יד אחורית
B - גב+כתפיים+יד קדמית
בטן תוסיף בסוף אימון מה שבא לך

מספר סטים תעבוד 5-6 לשריר קטן 8-9 לגדול
PcGunMan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-09-06, 22:49   #3
AAA
חבר פעיל

4 סטים סה"כ של 8 חזרות בכל התוכנית הזאת והרי 8 חזרות זהו מס' החזרות האידיאלי לעלייה במאסה, ומה זה החרטה הזה? 15 4 8 6 , זה פירימידה יורדת ואחרי זה פירימידה עולה ואחרי זה יורדת, פרבולה מחייכת ואחרי זה עצובה.

המאמן שלך התחרפן נראה לי, מס' חזרות של סיבולת או של מתאמן בשבועיים הראשונים שלו, ואחרי זה מס' חזרות של כוח, אחרי זה עלייה במאסה ואחרי זה מס' חזרות שהוא על הגבול של עלייה במאסה ובין כוח. נראה לי המאמן שלך חטף איזה מוט W בראש...

תתאמן דו ראשי עם גב וחזה עם תלת ראשי. השריר גדל במנוחה, אני חושש שאולי צורת האימון הנוכחית שלך מביאה לכך שהשריר לא נח מספיק ולפיכך לא גדל אבל זה סתם היפותזה, אבל יכול להתברר כנכונה.

"לחיצת חזה בשכיבה 2 סטים 25 חזרות, שכיבות שמיכה 2 סטים מקסימום חזרות"

למה 25 חזרות? כך משקולת של קילו ותעשה 900 חזרות, יותר אפקטיבי, אני פשוט נקרע פה מצחוק איזה מאמן נתן לך לבצע את זה, כשאתה רוצה לעלות במאסה, תבטל את הפירימידה יורדת- עולה או מה שזה לא יהיה ותחליף ל-4 סטים של לחיצת חזה בספה שטוחה עם מוט, ו-8 חזרות כל ה-4 סטים עד לכשל! תעיף לכל הרוחות את השכיבות סמיכה, אם בכל זאת אתה רוצה אז תעשה את זה עם משקל או מעמד שהופך את זה ליותר קשה, כך שתוכל לעשות גג 10-12 לאורך 4 סטים. תוסיף דאמבלס בחזה, פלייס או לחיצת חזה.

בקיצור, תתחיל לעבוד במס' חזרות 8-10, שואף ל-8, ותאכל תפריט מסודר, ותגדל.
AAA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-09-06, 21:03   #4
ya123
חבר מתחיל

ברירת מחדל בקשר לתוכנית

אני מסכים איתכם ב100% שהתוכנית הזו משונה ואפילו לא יעילה. אין לי ספק שהוא יצר כאן גיבוב של שטויות שסוטרות את כל מה שלמדתי פה באתר בכל הקשור לפיתוח גוף ולכן הבאתי את הבעיה שלי לפניכם.

לי אין את הכלים ליצור תוכנית חלופית אפקטיבית יותר אבל אם למישהו כאן יש מה להציע (אני מתכוון לתת לי תוכנית כתובה, מפורטת ומסודרת) אז אשמח לקבל עזרה.

נתונים כלליים- בן 20 מתאמן כבר 4 חודשים בקירוב ומשתדל מאוד להקפיד על תזונה נכונה אם כי זה קצת קשה במיוחד כשהמטבח הצהלי לא ממש שואל אותך מה אתה רוצה לאכול. בד"כ כל האוכל משולב עם הרבה שמן. אבל הארוחה בצבא היא רק ארוחה אחת ביום.
זהו נראה לי ...
תודה לעונים ושנה טובה לכל הפורום!
ya123 מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה