|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() תוכל להרחיב בנושא ? אני הייתי משוכנע שהוא צודק
הייתכן שמרוב מחשבות על אסטרים קצרים וארוכים התבלבלו לי העובדות בפיזיולוגיה ? ![]()
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() מה שזכור לי כשמדברים על מפרק הכתף האחראי על פשיטה הוא הרחב גבי לבדו כבפשיטת יתר משתתפים מקרבי השכמות
איפה הטעות שלי?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא צריך גם חברים כמוך
פשוט עצבן אותי איך שהגבת |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה בנושא בנט אובר.
לאחרונה כאשר אני מבצע את התרגיל, אני מרגיש בשריר הבא : (סימנתי בנקודה אדומה \ לבנה) http://img151.imageshack.us/img151/2585/back2o.jpg http://img151.imageshack.us/img151/5...ilder18sfw.gif מעין דקירה בשריר, וזה מפריע לי לבצע את התרגיל. זה לא היה לפני..זה כואב רק בצד ימין ואך ורק בתרגיל הזה!! בהתחלה המאמן אמר לי שאולי זה כי אני מכווץ את הכפתיים ואז אני נותן לטרפזים עבודה כפולה, במקום להוציא את החזה החוצה . תיקנתי את זה ועדיין ישנן דקירות כואבות. חשבתי להפסיק את התרגיל לקצת זמן אולי מתוח לי שם איזה שריר או משהו כזה, מה דעתכם בעיניין? האם זה בעייה בטכניקה או באמת משהו מתוח \ תפוס לי שם ? ומישהו יכול להגיד לי בדיוק את הרוחב שצריך לתפוס במוט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() במיקום כל הוויכוחים אפשר תשובה סופית? ידים צמודות לגוף בעלייה או אם רווח קל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() במנח שיש לך הכי הרבה כוח
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ואני יכול לקבל תשובה על השאלה שלי בעמ' 1?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו האם בנט אובר רואו שווה משהו כשעושים אותו בסמית' ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() איך אפשר לעשות בכלל בנט אובר בסמית'?
תעשה רק חופשי בלי שטויות |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]()