|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() סויה - אחוז גבוה של חלבון.
חומוס יבש (גרגירים) בנוסף לחלבון מלא בפחמימות שעועית (60-70 % פחמימות) ... וכ 15 % + חלבון אפונה יבשה/מבושלת, גם מקור חלבון שמלא בפחמימות, כ 20-25 % בוטנים (צריך לקחת בחשבון שיש גם הרבה שומן) וכ 20 + % חלבון ... גרעיני דלעת - הרבה חלבון בערך 20-30 % (אבל גם הרבה שומן) גרעיני חמניות (המון שומן וכ 20 % חלבון, בערך) ... גם בש"ש, אורז, כוסמת וכו', יש חלבון ! |
![]() |
![]() |