|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
ובקשר לאיכס יש בנות שכבר אומרות לי את זה אחי הם משוגעות.. אוהבות רק שחיפים עם קוצים בשער |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
גם אם אתה מתחרה אתה לא תגיע לרמה של "איכס". תהיה לך מאסה טובה וגוף חטוב, כמו שאר המתחרים בקטגוריות עד 80 ככה או צעירים.. כאשר בנות אומרות איכס הן חשובות על הממש גדולים כמו המתחרים בבוגרים במשקל הכבד או אולימפיה , חול' וכל זה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
רק שאני אומר לך שרוב הבנות היום אוהבות שחיפים עם ריבועים בבטן... לא אמרתי שהיא כזאת.. אבל בכללי.. הבנות היום בקטע הזה זה נפילה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() אגב אמיר, יש לי עוד נקודה, זה תלוי על איזה סוג של בנות אתה הולך. סביר להניח שבנות בגיל הנעורים כן יהיו מושפעות "מסטייל " וכל זה, והן באמת אוהבות את הסוג בנים שאמרת. בכל אופן בחורה "סטייליסטית" או "צפונית" כמו שאומרים, תחפש בדיוק מה שהיא. וזה אומר סטיילסט כזה.
|
![]() |
![]() |