|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 3,236
כללי:: מקס
גיל:: 17
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() הוכח שיותר מ-2 גרם חלבון לא יעיל לכלל האוכלוסיה. כמובן שזה יותר אינדיוידואלי אבל אני לא רואה סיבה ריאלית לעבור את ה-2. בתקופת חיטוב אתה אמור להגיע לכמויות חלבון גבוהות יותר (כ-2.5 גרם לקילו מסת גוף רזה) בשביל להעלות את המאזן הקלורי ולשמור יותר על מסת השריר ובמסה צריך פחות חלבון (שוב זה אינדיוידואלי וההמלצה לכלל האוכלוסיה היא 1.5-2 גרם חלבון פר קילו)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בעיקרון בארה"ב ההמלצה למפתחי גוף היא 1 גרם חלבון על כל lb משקל שזה 2.2גרם חלבון על כל קילו
|
![]() |
![]() |