|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מצד שני bb משקיעים פי 100 יותר מכל ספורטאי אחר בעולם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
בהשקעה של משהו כמו שעה ביום במשך 6 פעמים בשבוע?
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כמויות מטורפות של כסף על תזונה ועל חומרים
סיכון הבריאות בעקבות שימוש בחומרים. דעות קדומות מצד החברה דחייה מצד הרבה מבנות המין הנשי וזה רק על יד אחת... אימונים לא הכנסתי כי הוא עושה את זה להנאתו. עזוב את כל מה שאמרתי עכשיו, תראה לי ספורטאי שסובל כמו באדיבילדר בחיטוב לקראת תחרות(תקופה כ"כ ארוכה על תפריט דל קלוריות שבסופו של דבר מגיע גם הייבוש והכל)
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בואו נשמור על נושא הדיון
נערך לאחרונה על ידי Dr. Muscle, 29-05-09 בשעה 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בואו נשמור על נושא הדיון
באדיבילדינג זה לא תחביב, זו מחלה נפשית. Eitan Davidovich מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט. עוזר גם בפייסבוק. ![]() נערך לאחרונה על ידי Dr. Muscle, 29-05-09 בשעה 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() טוב, אחי.
אם אתה חושב ששחיין משקיע פחות מבודיבילדר אז תמשיך לחשוב ככה.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מקווה אחי שזה מבהיר לך כמה דברים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ציטוט:
זה כן ספורט , ואל תגיד " אם זה היה ספורט זה היה באולמפידה"
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ממתי הצגה של שרירים נחשב לספורט? אין פה שום אלמנט שקשור לספורט!
מה שהופך את זה לדבר כל כך מדהים זה האימונים והתזונה והגנטיקה וכל מה שמסביב ![]() זה לא פווארליפטינג או סטרונגמן, האימונים הם בשביל המראה החיצוני: כלומר מסה, חיטוב, אסתטיקה פרופורציות, בתחרויות גם ייבוש. והגנטיקה בניגוד לשאר ענפים היא הדבר החשוב ביותר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב
|
![]() ציטוט:
יש ענפי ספורט כל כך הזויים באולמפיאדה..יש שם רכיבה אומנותית על סוס,אוף איזה טימטום,באדיבילדינג זה ספורט של חומרים אחרת היו דוחפים גם אותו לאולמפיאדה ולמי שכתב על קאי גרין שאין לו גרוש,זה לא קושר לפיתוח גוף,יש מספיק אפשרויות למפתחי גוף שהם פרו להתפרנס בצורה בינונית ומעלה מזה... ולמה אתה חושב שמייקל פלפס מתאמן אימון 4 שעות רצוף??שחייה זה ספורט יחסית אנאורבי,אחרי אימון של שעה היכולת שלו תרד משמעותית ואין טעם לאימון אני מבטיח לך שהוא לא עובר את השעתיים ביום,אולי רק רצי מרתון משקיעים 5 6 שעות אימון ביום. פיתוח גוף הבעייה היא מנטלית של ההתחייבות הטוטאלית,בענפים אחרים אין את זה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
|
![]() ציטוט:
זה יותר לכיוון ה"תצוגת אופנה"
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה...
חזרתי מאימון חזה שבכלל לא הלך לי משהו..אני גר בר''ג פתאום אני רואה את עמית ספיר באזור הבורסה (ליד איפה שהוא תמיד מצטלם) הבן אדם נראה מפלצת בתמונות הוא נראה הרבה יותר קטן זה הבנאדם הכי גדול שראיתי בחיים!כמובן שלחצתי לו תיד ועודדתי אותו והבנאדם גם בנאדם טוב ורואיחם שהוא אוהב תספורט ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר מתחיל
|
![]() עדיף מאוחר מאף פעם אז מגיע המון מזל טוב לעמית בלי שום קשר למה שהיה שם.
כולם ראו ויודעים שהשיפוט היה מחורבן בלשון המעטה ולא נמצא שום קשר בין איך שעמית הגיע לבין המקום בו דורג. ולכן עמית צריך ללכת בראש מורם לא רק פה בארץ אלא גם באירופה. בשורה התחתונה זה לא באמת חשוב באיזה מקום הוא דורג כי המטרה הושגה: הוא מקבל פרו-קארד,קרי התחרות הבאה כנראה שתהיה בארה"ב לשם כל באדי בילדר מקצועי שואף ולשם גם פניו של עמית. אז חזק ואמץ עמית. והנה עוד שנה בה הוכחת שאתה הבאדיבילדר הכי טוב בארץ. |
![]() |
![]() |