|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Gay lord
|
![]() היום יש לי מילטרי באימון אבל זה יהרוס לי אותו...
לא יהיה לי כוח לשאר האימון... אימון חזה,כתפיים,יד אחורית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אני יכול לעשות מיליטרי ל 6 חזרות עם 52 קילו לסט אחד גם אני. זה לא חכמה אחי ... אתה לא עושה 8 חזרות שלושה סטים עם המשקל הזה כלומר זה לא משקל העבודה שלך.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם ככה זה לא אמין, גם אם זה סט אחד, מי אחרי 3 חודשים יכול להרים כזה משקל בפרס' אפילו אם זה סט אחד. חזרה אחת אולי אפשרי לפחות ככה זה נראה. אולי תפתיע מי יודע.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הבחור לא רשם לכמה חזרות הוא עובד, שזה כנראה 5 (אני זוכר שהוא עשה ss), וכולם התווכחו כאן כלי לדעת לכמה חזרות. הוא מדבר על ה RM5 שלו אני כמעט בטוח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() עזבו אתכם שטויות
או שהוא משתמש במוט קצר וזה 10 קילו + משקולות סוג ד' שכתוב נגיד 20 על כל אחת בליברות וזה בכלל 9.1 קילו אז הוא עושה מיליטרי 30 קילו בערך שזה נחמד מאוד. אני אחרי 3 חודשי אימון לחצתי משקל מכובד מאוד, אבל לא נפנפתי בו ככה. לשורה התחתונה, המיליטרי שלך לא 52 גם אם תרצה, ראיתה תכתפיים שלך בכלל? בלי להעליב חבר זה לא כתפיים של מיליטרי 52 קילו |
![]() |
![]() |