ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 30-01-07, 23:21   #1
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי snir
חחחחחחחחחחחחחח
מי זה הליצן הזה שאמר שתנו לי 200 אלף שקל ואני מפיק לכם גם סרט כזה?!
תגיד אתה מטומטם?!
בו נחשוב ביחד.....למה שהבנאדם יפיק סרט כזה על עצמו?!
הוא מרוויח מי זה כסף?! מה יוצא לו מי זה?!
הוא חזר בתשובה כי הוא מאמין בדרך מסויימת בחיים, שלפי דעתו הדרך היא זאת שהצילה
אותו ממות.

דבר שני
אני לא מבין מה כואב לכם הלב?!, בנאדם בא ושופך את הלב שלו מה קרה לו
הוא ביקש כסף משהו?!
הוא בסה"כ סיפר את המקרה שלו והוא מאמין בזה שאם הוא יספר את המקרה
אולי אנשים יחזרו כמהו בתשובה...

דבר שלישי
אני אישית מכיר 3 אנשים שחזרו בתשובה
ושלושתם אמרו לי שהחיים של בנאדם דתי זה דבר שונה...

רוב האנשים מעדיפים לברוח מאמת
כך אנחנו תמיד עושים בחיים בורחים...עובדים על עצמנו...בכל דבר בחיים
תגידו מה שתירצו...אם באמת לא הייתם עובדים על עצמכם הייתם אומרים לעצמכם
אולי נלך לבדוק למה אנשים חוזרים בתשובה...אולי זו האמת...(סתם רק לבדוק...)
אבל אנחנו רגילים לברוח...כמו שבנאדם מעשן ואומר לעצמו אל תדאג יהיה פסדר...

**לכל הספקנים שבינינו אני לא דתי...**
1) למה שהסיפור הזה יהיה אמיתי?? הוא אומר שיש לו גידול בעצם הזנב בסרטון ואנשים שכיביכול דיברו איתו מהפורום אמרו שהוא אמר להם שהיה לו סרטן בכבד שתי גרסאות?? מעניין
2) שפך את הלב האא?? מזה שפך....שימו לב שאשתו והוא משתמשים כמעט באותם מילים, רק שאשתו אומרת אותן קודם, לפי דעתי הוא אפילו לא זכר את התסריט ופשוט התחיל לחקות את אשתו
3) ברור שלהיות דתי זה שונה מלהיות חילוני, כשאתה דתי אתה נדפק כי אתה חושב שאתה יכול לתלות הכל באלוהים בעוד שחילוני לא תולה שום דבר באף אחד פרט לעצמו ובגלל זה הוא מצליח
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-01-07, 23:42   #2
snir
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
1) למה שהסיפור הזה יהיה אמיתי?? הוא אומר שיש לו גידול בעצם הזנב בסרטון ואנשים שכיביכול דיברו איתו מהפורום אמרו שהוא אמר להם שהיה לו סרטן בכבד שתי גרסאות?? מעניין
2) שפך את הלב האא?? מזה שפך....שימו לב שאשתו והוא משתמשים כמעט באותם מילים, רק שאשתו אומרת אותן קודם, לפי דעתי הוא אפילו לא זכר את התסריט ופשוט התחיל לחקות את אשתו
3) ברור שלהיות דתי זה שונה מלהיות חילוני, כשאתה דתי אתה נדפק כי אתה חושב שאתה יכול לתלות הכל באלוהים בעוד שחילוני לא תולה שום דבר באף אחד פרט לעצמו ובגלל זה הוא מצליח

תראה
האבדלים בין בנאדם חילוני ודתי, אפשר להציג אותם כל דרך בשתי מליון צורות שונות משונות
כמו שמציגים פירסומת לקולה כאילו זה הדבר הכי טוב בעולם וסגריות זה הדבר הכי בריא בעולם.
כמו שאחד פה אמר שהוא מסתכל כל הזמן על הרצפה ולא מרים את הראש...
אני יכול להביא לך מליון פסיכולגים מכל העולם, שיגידו לך שאחרי שבנאדם עובר טראומה בחיים
ולא משנה איזו, הוא מרגיש שהוא כולם שהוא אפס ובגלל זה הוא לא נוהג להרים את הראש...
מה זה משתמשים באותם מילים, בו ניקח שני אנשים שעברו ביחד תאונה...אתה מצפה לקבל מילים שונות?!
בקשר לחילוני לא תולה שום דבר...שטויות...הם מאמינים בה' שהוא יעזור להם
ויש מושג כזה אישתדלות מה שהם חייבים לעשות לפי התורה!
ואני יודע שיש בירושלים בשכונות היקרות בארץ... חרדים שהם אנשי עסקים...מפוצצים בכסף!!
snir מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-01-07, 23:46   #3
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי snir
תראה
האבדלים בין בנאדם חילוני ודתי, אפשר להציג אותם כל דרך בשתי מליון צורות שונות משונות
כמו שמציגים פירסומת לקולה כאילו זה הדבר הכי טוב בעולם וסגריות זה הדבר הכי בריא בעולם.
כמו שאחד פה אמר שהוא מסתכל כל הזמן על הרצפה ולא מרים את הראש...
אני יכול להביא לך מליון פסיכולגים מכל העולם, שיגידו לך שאחרי שבנאדם עובר טראומה בחיים
ולא משנה איזו, הוא מרגיש שהוא כולם שהוא אפס ובגלל זה הוא לא נוהג להרים את הראש...
מה זה משתמשים באותם מילים, בו ניקח שני אנשים שעברו ביחד תאונה...אתה מצפה לקבל מילים שונות?!
בקשר לחילוני לא תולה שום דבר...שטויות...הם מאמינים בה' שהוא יעזור להם
ויש מושג כזה אישתדלות מה שהם חייבים לעשות לפי התורה!
ואני יודע שיש בירושלים בשכונות היקרות בארץ... חרדים שהם אנשי עסקים...מפוצצים בכסף!!
תלמד לכתוב נכון קודם כל. יש לך מלא שגיאות תעבוד על זה
דבר שני, אתה למדת פסיכולוגיה מסוג כלשהו?? אתה קראת פעם ספר פסיכולוגיה?? לי באופן אישי אין איזשהו תואר בפסיכולוגיה אבל קראתי על זה כמה ספרים והייתי בכיתת 5 יח' בפסיכולוגיה לזמן מה (שנה+) ואני יודע לפחות שאדם שמצליח לעבור מחלה קשה בדר"כ לא חוזר בתשובה אלה בשאלה אם כבר על מנת להנות מהחיים שהוא "הרוויח".
חרדים מלאים בכסף?? מי אלה החרדים האלה?? הרבנים שמקבילים עשר שקל על כל קלטת שהם מוכרים שאומרים בה כמה זה טוב לחזור בתשובה כמה זה טוב להאמין באלוהים.
ושני אנשים שיצאו מאותה תאונה תמיד תמיד תמיד יגידו דברים אחרים, יתארו את אותו האירוע בדיוק אבל במילים שונות
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-01-07, 23:49   #4
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
תלמד לכתוב נכון קודם כל. יש לך מלא שגיאות תעבוד על זה
דבר שני, אתה למדת פסיכולוגיה מסוג כלשהו?? אתה קראת פעם ספר פסיכולוגיה?? לי באופן אישי אין איזשהו תואר בפסיכולוגיה אבל קראתי על זה כמה ספרים והייתי בכיתת 5 יח' בפסיכולוגיה לזמן מה (שנה+) ואני יודע לפחות שאדם שמצליח לעבור מחלה קשה בדר"כ לא חוזר בתשובה אלה בשאלה אם כבר על מנת להנות מהחיים שהוא "הרוויח".
חרדים מלאים בכסף?? מי אלה החרדים האלה?? הרבנים שמקבילים עשר שקל על כל קלטת שהם מוכרים שאומרים בה כמה זה טוב לחזור בתשובה כמה זה טוב להאמין באלוהים.
ושני אנשים שיצאו מאותה תאונה תמיד תמיד תמיד יגידו דברים אחרים, יתארו את אותו האירוע בדיוק אבל במילים שונות
מסכים אתך במאה אחוז! כל מי שיש לו מושג מינימלי בפסיכולוגיה יכול להבחין מיד בבולשיט מהסוג הזה ומסוגים דומים.
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה