|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#21 |
|
חבר פעיל
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
חבר פעיל
|
תאכל חזה קוף
הרבה יותר חלבוני
__________________
C:\DSC_000087KG |
|
|
|
|
|
#23 |
|
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() סבבהוכן סנטה אני ימשיך לשקול לפני בישול זה באמת הכי מדוייק שיש כי העוף גם יכול לעלות במשקל בבישול לא רק לרדת.. תודה קיבלתי תשובה |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
אין קשר אבל אם אני מחשב בתור "חזה עוף לא מבושל" אבל אוכל חזה עוף מבושל נכון? |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
חבר פעיל
|
יש קשר,אבל הוא קטן מאד.
__________________
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
חבר פעיל
|
חחח אני כבר לא יודע איך להתייחס לתשובות שלך אם הם ציניות או לא חחח
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
חבר פעיל
|
תשקול אחרי בישול/צלייה/אפייה או כל דבר אחרי, כי אחרי התהליך הוא מעבד את הנוזלים וערך החלבון עולה,
לפי זה תחשב. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
חבר פעיל
|
הוא מאבד את הנוזלים גם בהפשרה ואני מייבש אותו :x
זה בסדר לשקול לפני בישול ולחשב ככה... |
|
|
|
|
|
#29 |
|
חבר פעיל
|
עדיף אחרי, הוא מעבד מהמשקל שלו.
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
חבר פעיל
|
כן אבל חחח שאני מחשב את זה בתור אחריי יש יותר קלוריות =\
|
|
|
|