|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה לא מוסיף משקל על עצמך כשאתה עושה מתח?? אם אתה יכול לעשות מעל 12 כבר זה נהיה מיותר להמשיך ולהמשיך אם המטרה שלך היא להעלות מסת שריר... אהה ויש מצב שאתה מביא לינק למקום שאומר איך לעשות מתח ביד אחת? כי הבאת לינק לדף הראשי ואין לי מושג איפה להתחיל לחפש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אני עושה בערך 30 מתח כן?? ואני לא עובד כמו מושפע על מתח, תעבוד על הגב שלך ויהיה טוב
ובקשר להישג וזה נראה מגניב, אתה רוצה להראות מגניב או להראות גדול?? הגורם מספר אחת של מתחילים (מתחיל זה לא בהכרח מישהו חדש בחדר כושר, זה יותר איך הגוף שלו גדול או קטן) שלא לגדול הוא לעשות שטויות כאלה, חסר לך תרגילים לגב? בכלל הייתי מוותר על מתח מאחורי הראש, לא חסר תרגילים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תביעו כבר דעה לגבי זה...:S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
למה 6 דוווקא? ויש כפתור כזה ערוך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
לפתח כח צריך קצת חזרות ויותר משקל נכון? אז 3X6זה טוב? למה 6 דוווקא? ויש כפתור כזה ערוך לא הבנתי מה אמרת פה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
אז אני רוצה להתחיל לעשות מתח רגיל(רוחב כתפיים) עם משקל על מנת לפתח מסת שריר וכח... ולסטל את המתח הרחב והרחב לעורף זה יהיה בסדר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() דרך אגב קח קישור
http://www.beastskills.com/OneArmPull.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתר אדיר.. אני חושב שהיום ומחר לאחר היצא עם החברים ניקרא ככה כל הלילה ... תודה . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
בשני איזה 9 ובשלישי 9/8 כל פעם משהו אחר... אז 3X8 עם משקל אני לא אצליח... אז קודם כל אני עבד ככה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() בכל מקרה למה אני יכול להפצע מ3x6 עם משקל?
|
![]() |
![]() |