|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה
זו התוכנית אימונים הנוכחית שלי. בעקרון a b , כשה ו a b מתחלקים ל2 , אני אסביר. יום ראשון : A - בבוקר. חזה - כתפיים - יד אחורית חזה : לחיצת חזה בשכיבה כנגד מוט חופשי פירמידה , 6 סטים 20-12-10-8-6-6 לחיצת חזה במכונה יעודית 4x12 . כשאני עובד בעיקר אקצנטרי לוחץ מהר ומחזיר 4-5 שניות. לחיצת חזה בשיפוע לחזה עליון , עם מוט ארוך 4x12 פרפר 4x12 במנוחה של הפרפר איך שאני מסיים כל אחד מהסטים אני עושה גם מקסימום שכיבות שמיכה זאת אומרת עוד 4 סטים של שכיבות שמיכה , כדי להתיש לגמרי שכיבות שמיכה על מדרגה : ואז אני שם רגליים על מדרגה גבוהה ועושה עוד 4 סטים של המקסימום כתפיים: 4x12 הרחקה לצדדים 4x12 לחיצת כתפיים במכונה. יד אחורית לחיצה צרפתית 4x12 מקבילים 6x max , כשאני מוסיף על עצמי עוד משקל בין 10-25 קילו. מסיים את האימון בעוד 25 דקות הליכון . בערב אני עושה 20 דקות עבודה על בטן ועוד 5 דקות על גב תחתון בספסל רומי. אימון b : בוקר: גב- יד קדמית ערב : רגליים בוקר - גב 8 x max של מתח , עם משקל עלי. 4x10 פולי עליון רחב 4 x12 מסור 4 x 12 פשיטת כתפיים יד קדמית: 4x12 בישיבה משקולות חופשיות 4x12 מוט w 4x 12 יד יד בפולי תחתון 4x12 פטישים מסיים ב25 דקות הליכון ערב: רגליים: 8 סטים של סקאווט בפירמידה 20-20-20-20 - 10-10 - 6 -6 מכרעיים 4x24 תאומים 4x15 ומסיים בשעה אירובי . בגלל שהרגליים בערב אימון יחסית קצר. ביום שלישי אני עושה שעה הליכון. רביעי שוב a חמישי שוב b בשישי אני עושה בבית שעה שחיה ובשבת אני נח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שמע יש לך תתוכנית הכי גרועה שראיתי בחיים שלי.
מזל שיש מזרק. וכמובן נראה טוב! |
![]() |
![]() |