|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אלוף האלופים NAC2012
כללי:: מר ישראל נאבבה 2009 עד 82 ק"ג,אלוף האלופים NAC 2012מר ישראל NAC 2011 מעל 175 ס''מ
עוסק ב:: מזכיר NAC ISRAEL
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אנשים! אנחנו כט! לא צריכים את כולם! שישארו בהליכונים שלהם,אחרת נחכה יותר מדי לקייג` ולספות!
למה אנחנו צריכים את כולם לעזאזל? מפרגן לניגרי על החשיפה של סטאס בתקשורת,אבל אחי,הם לעולם ליבינו שזה ספורט,כמו שאנחנו לא מסוגלים להבין למה קירלינג זה כן ספורט אולימפי ומה העניין עם אכילה תחרותית... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
מסכים לגמרי, אנחנו לא צריכים אותם, אבל זה לא צריך להפריע לי להגיד להם שהם מטומטמים ועלובי נפש שמשחקים בכאילו. מרמים את עצמם על בסיס יומי, כותבים מאות אלפי מילים על אנשים מוגבלים בגופם ובשכלם, שמעזים לחשוב שהם בכלל קשורים למקצוע הכדורגל. תביא את זנדברג למגרש במנחמיה, עושים לו שם בית ספר.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() אני שונא כדורגל , ממש לא מבין בזה כלום וגם לא רוצה להבין לכן חצי מהפוסט כאן הוא ג"יבריש בשבילי או לפחות צ"רקסית עתיקה .
ההפלייה ההזנחה על כך שאנו נאבקים להיות בשוליים בספורט הזה , זהו מצב ש"נולדנו אליו " אני לא ירשום שהשלמתי עם זה אך זהו המצב לכן ישנם חלק מאיתנו שמנסים להגביר את המודעות בנושא ולכן אני כותב במגזין dxl , ומגיע לכל התחרויות הארציות כל שנה כפי שציינתי בעבר להיות פעיל צריך להגיע פיזית לאירועים הללו שהם ללא ספק יום חג כאשר יש תחרות אני לוקח יום חופש מהעבודה . סטס, סטס הוא אדם מיוחד והוא שייך לזן נדיר מאוד , אני לא סתם כותב את זה , אני רק במקרה מכיר אותו כבר שש שנים , ואין ספורטאי שיכול לייצג ולקדם את הענף בארץ טוב יותר מסטס , (מבלי חלילה לזלזל באף אחד ). יש לו את הגישה המושלמת והיחס המקצועי ביותר לספורט , מלבד הגנטיקה הנדירה שלו , הוא מצוייד בהמון יידע בנושא הייחודיות שבו היא שהוא תמיד שואף ללמוד עוד ועוד על הענף. דעתי על המדור , כתוב ועשוי טוב ניתן להרגיש שאביב כותב מהלב עם המון רגש ותשוקה לנושא . אין ספק שזוהי כתיבה מקצועית מלוטשת הייטב .