|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לדוגמה קמח מחיטה מלאה ל100 גרם יש 330 קלוריות אם עושים נגיד עוגה ושמים 100 גרם , נעזוב את המרכיבים האחרים , עדיין הם נשארים 330 קלוריות? או נגיד אורז לפני בישול ואחרי בישול , זה אותו עיקרון? יש מוצרים אשר משנים את הערך הקלורי שלהם לאחר בישול?(מוצרים אשר אינם סופחים מים אלא משהו אחר ?) תודה אני פשוט רוצה להבין את הנושא טוב יותר ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרי שאתה מבשל אורז \ ש"ש או כל דבר אחר הוא סה"כ מתנפח ממים ואין שם קלוריות כ"כ חחח
__________________
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
__________________
מדריך חדר כושר, מוסמך וינגייט
|
|
![]() |
![]() |