ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 02-02-07, 12:38   #1
Moshe
Banned
 
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 4,866
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
מבחינה קלורית, 100 גרם ש"ש לא מבושל = 700 גרם ש"ש מבושל. לכן אם ב-100 גרם לא מבושל יש 400 קלוריות (זה הנתון האמיתי), אז ב-700 גרם מבושל יש גם 400 קלוריות.
אוקי הבנתי , עכשיו כל מוצר זה ככה?
לדוגמה קמח מחיטה מלאה ל100 גרם יש 330 קלוריות
אם עושים נגיד עוגה ושמים 100 גרם , נעזוב את המרכיבים האחרים , עדיין הם נשארים 330 קלוריות?
או נגיד אורז לפני בישול ואחרי בישול , זה אותו עיקרון?
יש מוצרים אשר משנים את הערך הקלורי שלהם לאחר בישול?(מוצרים אשר אינם סופחים מים אלא משהו אחר ?)
תודה אני פשוט רוצה להבין את הנושא טוב יותר ...
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-02-07, 12:45   #2
TzachimmortaL
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלTzachimmortaL
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 742
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי MosheB
אוקי הבנתי , עכשיו כל מוצר זה ככה?
לדוגמה קמח מחיטה מלאה ל100 גרם יש 330 קלוריות
אם עושים נגיד עוגה ושמים 100 גרם , נעזוב את המרכיבים האחרים , עדיין הם נשארים 330 קלוריות?
או נגיד אורז לפני בישול ואחרי בישול , זה אותו עיקרון?
יש מוצרים אשר משנים את הערך הקלורי שלהם לאחר בישול?(מוצרים אשר אינם סופחים מים אלא משהו אחר ?)
תודה אני פשוט רוצה להבין את הנושא טוב יותר ...
אני לא מוצא סיבה לשינוי בקלוריות
הרי שאתה מבשל אורז \ ש"ש או כל דבר אחר הוא סה"כ מתנפח ממים ואין שם קלוריות כ"כ חחח
__________________
TzachimmortaL מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-02-07, 12:46   #3
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
הסמל האישי של- Idan -
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 7,163
שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי MosheB
אוקי הבנתי , עכשיו כל מוצר זה ככה?
לדוגמה קמח מחיטה מלאה ל100 גרם יש 330 קלוריות
אם עושים נגיד עוגה ושמים 100 גרם , נעזוב את המרכיבים האחרים , עדיין הם נשארים 330 קלוריות?
או נגיד אורז לפני בישול ואחרי בישול , זה אותו עיקרון?
יש מוצרים אשר משנים את הערך הקלורי שלהם לאחר בישול?(מוצרים אשר אינם סופחים מים אלא משהו אחר ?)
תודה אני פשוט רוצה להבין את הנושא טוב יותר ...
כן זה הכל על אותו עיקרון. אם אתה עובד לפי תפריט ואתה שוקל את המוצר כדי לדעת בדיוק כמה קלוריות הוא נותן לך, אז לדעתי הכי טוב לשקול אותו במצב של לפני בישול כי זה הכי מדויק. אחרי בישול זה יכול להשתנות בהתאם לזמן הבישול (ככל שהבישול יותר ארוך, המוצר סופח יותר מים).
__________________
מדריך חדר כושר, מוסמך וינגייט
- Idan - מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:26.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים