|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אותה בעיה כמו שלי
כשאתה מכין אורז/פסטה פשוט תכין יותר... אבל ההבדל הוא שהלחם מלא זה פחמימה שונה מהאורז והפסטה.. אז לשיקולך, או שתאכל פסטה מחיטה מלאה. או פיתה שזה יוצא שווה ערך ל3 פרוסות לחם (כוס פסטה/100 גרם = 2 פרוסות לחם) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני פשוט מתחרפן , וגם פסטה מלאה אני לא מצליח לאכול כי זה מגעיל אותי אז נשארתי רק עם אורז מלא ופה ושם שיבולת שועל... או שאני יעבור להכין פסטה מחיטת דורום ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
מה שעוזר ככה לאכול את הלחם זה לשים אותו במצנם (שעושה אותו יבש כזה כמו טוסט) ואז הרבה יותר קל מלאכול אותו רגיל... לי אישית זה עוזר נסה גם אתה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |