|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() האמת שיש דבר אחד חשוב שלמדתי במהלך ה5 שניים האחרונות .ראיתי הרבה אנשים עם המון פוטנציאל פיזי שבאו והלכו בחדר כושר הכוונה מתאמנים חודשיים שלוש ארבע ומפסיקים ואז חוזרים ואז מפסיקים וכן הלאה לכן מה שלמדתי שההתמדה היא אם כל ההצלחות "תתמיד תצליח"גם אם נמאס גם אם כואב גם אם נשבר לפעמים פשוט תמשיך הלאה הרבה חכמים ממני יגידו לכם את זה.
עוד דבר אחד אני ממליץ זה לא לנגוע ב"ממתקים אסורים"עד שלא מימשת את כל הפוטנציאל הטבעי שבך ויש בכל אחד בכלל אני לא ממליץ למפתח גוף לא מקצועי לינגוע בכלל .אפשר להגיע לתוצאות מספקות גם עם תוספי תזונה אימונים והכי חשוב בעיני התמדה(לא יזיק גם פרטנר טוב). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
מסכים לגמרי עם כל מילה בתגובה הזאת. בהצלחה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
וגם החלק השני של ההודעה שלך הוא לא כל כך נכון כי אין זמנים טובים לקחת את ה"ממתקים", הכול תלוי במטרות שלך.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
רצינות והתמדה זה מאותה משפחה: מי שלא רציני לא יתמיד. מי שלט יתמיד - הוא לא רציני. לגבי עניין החומרים, מי שמחפש קיצורי דרך וחושב שלמרות שהוא עדיין לא קרע זוג כפפות אפשר להיות ויקטור מרטינז רק בזכות כמה זריקות, צפוי להתאכזב, ולפרוש. חומרים הם חלק מהספורט אבל לא לכל אחד ולא בכל זמן. כשאני שומע על אנשים שמתאמנים כמה חודשים וכבר מתעניינים בסייקלים, זה בעיקר מעציב אותי.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() כל הכבוד על התמונות.
![]() בהצלחה במר ישראל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
מי אמר שמי שלוקח חומרים רוצה להיות ויקטור מרטינז? ומי אמר שמי שלוקח חומרים צריך קודם כל להגיע לרמה המקסימלית הטבעית של הגוף ורק אם הוא רוצה להתחרות אז שייקח?
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
האשם, אתה צודק באלף אחוז, מה שמפריד באדיבילדר מקצועי מחובבן שמתאמן בחדר כושר להנאתו היא רמת הרצינות שהוא שומר עליה. מהנקודה שהתחלתי להתאמן ראיתי המון אנשים פורשים, חלק בתקופת התיכון, חלק לפני הצבא, חלק בצבא, חלק אחרי הצבא, חלק עם תחילת הטיול, לימודים וכו'... בסופו של דבר מי שנשאר רציני והתאמן חזק הצליח, גם אם הוא התחיל מנקודה חלשה מאד. הרבה מהחבר'ה שאני רואה בפורום אני תופס את הראש ולא מאמין כמה הם גדלו.. הדוגמא הכי קטלנית זה גלעד, שאני אשכרה זוכר זמנים שהיינו בגודל דומה!
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
לדעתי אתה מגזים בגישתך אלון, אף אחד לא רשם פה סייקלים, סך הכל דיברו על הנושא באופן עקיף. אין צורך להיבהל כל כך, דווקא הפאניקה הזאת מנפחת משחירה את הנושא, ומפחידה את מי שקורא פה. אי אפשר לגמרי לנתק את הנושא הזה מפורום של פיתוח גוף כאשר אם תרצה ואם לא מדובר בחלק בלתי נפרד מהספורט הזה. להגביל דיונים זה מובן לי כיוון שהפורום מסחרי, לכן אנשים לעולם לא יפרטו פה נוסחאות של סייקלים, אבל צריך להיות איזשהו איזון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
אז אולי נדבר על כדורגל או שחמט זה מעניין........... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
ובחלק השני של ההודעה אנחנו מסכימים בעצם.מה שאני בעצם ממליץ זה לא לקחת "ממתקים"אם לא אפשרת לגוף שלך לגדול טיבעי ואם אתה לא מתחרה שצריך לעלות לבמה נקודה. עכשיו הבנת ?מה הבנת?לא הבנת כלום.......... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |