|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() כדור הארץ נע במסלול אליפטי סביב השמש. שיביא הוכחה שזה לא ככה. אם הוא לא מביא הוכחה אז אני צודק.
ובעברית : הוא אומר דבר נכון מאוד , אבל לא קשור. חלבונים מורכבים משרשראות ארוכות של חומצות אמינו. זה כמו להגיד "קרון" ו"רכבת" , ולטעון שאלה דברים לא קשורים. כך שאין צורך לקנות "חומצות אמינו" , כי אבקות החלבון מכילות את כל חומצות האמינו - הן החיוניות והן אלה שאינן חיוניות. אני לא צריך לפרסם מחקר בשביל להוכיח שאני צודק. פשוט תקרא את הערכים על חבילה של אבקת חלבון , תראה את פירוט חומצות האמינו , ותבין שכולן נמצאות שם. משה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה מס' 1 - פרסום עסקים מתחרים
|
![]() הוא טוען שבכמות שיש באבקות חלבון היא לא כמות מספקת! היא כמות מאוד קטנה
תשמע הבנאדם למד תזונה 4 שנים, הוא לא מטומטם והוא לא מצטט אנשים. היה לי וויכוח דיי רציני איתו ואני הייתי לטובתכם אבל בסופו של דבר הוא ניצח ואמר דברים נכונים. שאמרתם שזה בלוף אחד גדול אמרתי לו "יש אנשים שחושבים שזה בלוף" הוא צחק ואמר מי אלה האנשים בכלל? יש להם ידע? הם למדו? או שהם עשו קורס של 3 חודשים? "אי אפשר לבלף מיליון אנשים שלוקחים חומצת אמינו" אני חושב שהוא צודק ![]() חג שמח |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
מי אמר לך שהוא למד 4 שנים תזונה? הוא הראה לך תואר? למה הוא מדריך חדר כושר אם הוא למד 4 שנים?! 4 שנים למודי תזונה זה תואר ראשון במדעי התזונה , הוא יכול להיות תזונאי. מי אמר שמה שהוא אומר נכון? בדקת את מה שהוא אומר? תהיה בקורתי , אל תהיה פתי. אגב, זה נכון גם לגבי מה שאומרים לך פה - לך תבדוק את מה שאנחנו טוענים , אל תאמין בצורה עוורת. זה שמליון אנשים לוקחים אמינו לא אומר שזה עובד. ואם כן , אז יש הרבה יותר מליונים שמשתמשים באבקות חלבון. משה. |
|
![]() |
![]() |