|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2009
הודעות: 273
גיל:: 16
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ביפן דג הטונה מתחלק לכמה סוגי נתחים(כמו בקר ממש)אחד החלקים נקרא טורו-יבש וכהה
אולי זה מה שמופיע לך בטונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |