|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
לעומת זאת כל הערסים הם חומים, עם תספורות מוזרות או קרחות, שלובשים מספר מסוים מאוד של מותגים שהם בילבונג וטימברלנד. נועלים רק נעלי שוקס או טימברלד. ומדברים אותו דבר עם שימוש חוזר שלוש פעמים במשפט במילה "כפרה\מאמי\נשמה" (תלוי במין אשר איתו הם מדברים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ממש לא, ערסים לבצפר לא יסדרו את השיער וילכו עם חליפת טרנינג של פומה עם פילה בד"כ. לאירועים השיער יהיה מחומצן , מסודר עם הרבה ג'אל, גינס קהה עם הרבה שיפשופים וחולצה צמודה. בכל הצבעים והמינים. לא הבנתי אתה פריק או לא? אם אתה שומע מטאל זה לא אומר שאתה פריק.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() gamerrrrrr סטייל ![]() חחחחח בכל אופן אני לא יודע באיזה בית ספר אתה לומד אבל אני ינסה לצלם כמה מהם בבית ספר שלי ויעלה לפה, בכל אופן נמרוד הוכיחו שאתה טועה, תודה בזה וזהו נגמור עם ההשפלה |
|
![]() |
![]() |